Setari Cookie-uri

Digital Divas by AVON, cel mai important eveniment international pentru online-ul feminin din Romania

Evenimentul este dedicat femeilor ce si-au transpus pasiunea in online

comunicat de presa

Pentru al doilea an consecutiv, AVON Cosmetics si Evensys organizeaza pe 21 iunie, la Club Biavati, Digital Divas, cea mai importanta conferinta cu participare internationala.


Evenimentul este dedicat femeilor ce si-au transpus pasiunea in online si care au profitat de oportunitatile de interactiune din social media, ajungand astfel, sa transmita povestea lor nu doar comunitatii locale dar si unei mari retele globale.

Digital Divas inseamna inspiratie, comunicare si implicare, un loc unde se vorbeste deschis despre resursele si oportunitatile pe care profesionistii in comunicare le folosesc in ziua de azi pentru a-si lansa o cariera in mediul online si principalele beneficii ale acestui domeniu.

Conferinta Digital Divas 2013 reuneste speakeri importanti din Romania dar si din strainatate, care vor prezenta solutia lor pentru succes in social media si vor incanta tinerii aspiranti, dornici sa porneasca in aceasta aventura digitala.

Citește și:

Oana Pellea, Andreea Esca, Cornel lie, Ovidiu Buta, Cristian Lupsa, Vicki Nicola, Catalin Opritescu si Mirela Bucovicean sunt doar cativa dintre cei care vor transforma Digital Divas in cel mai memorabil eveniment dedicat zonei digitale de anul acesta.

Printre cei care vor impartasi experientele si dificultatile mediului online se numara si renumitul blogger de street fashion FaceHunter.

FaceHunter a transformat pasiunea lui pentru fotografie intr-un stil de viata deosebit. Pe numele lui adevarat Yvan Rodic, FaceHunter este considerat un "blog-trotter”, adica un explorator cultural ce este in permanenta la curent cu cele mai recente tendinte globale dar si cu evenimentele culturale si de moda importante.

Un trendsetter innascut, cu mari abilitati pentru fotografie, Yvan a ajuns foarte rapid sa combine scrisul pentru reviste cu pozele oamenilor de pe strazile din Paris, casa lui natala. Incepand cu februarie 2006, multitudinea de poze adunate de la evenimentele artistice, au fost publicate online pe blogul sau personal, astfel luand nastere FaceHunter.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.