Setari Cookie-uri

Digital Divas by AVON, cel mai important eveniment international pentru online-ul feminin din Romania

Evenimentul este dedicat femeilor ce si-au transpus pasiunea in online

Cele 4 sesiuni de prezentari si dezbateri vor aduce in prim plan cele mai importante bloguri dar si povestile minunate din spatele fiecarei reusite.

La finalul conferintei Digital Divas, va alea loc si prima editie a galei de premiere „Digital Divas Awards”, ce recompenseaza talentele feminine din industria online-ului romanesc. Categoriile principale vor fi premiate in baza jurizarii unor expertii din domeniul social media, exceptie face doar "People's Choice Awards", ce va fi votata de toti cei dornici sa-si sustina blogul favorit.

„Sa scrii pe blog a devenit in ziua de azi mai mult decat o simpla distractie ca sa fii in tendinte, acum poti sa fii antreprenor, poti sa-ti dezvolti un renume, desigur nu peste noapte, dar cu dedicatie si perseverenta, lumea digitala iti permite sa ajungi acolo unde ai visat. Conferinta Digital Divas reuneste oameni aspirationali care vor lansa idei, vor oferi resurse, prezentand astfel, cum era digitala influenteaza viata si felul de comunicare atat in plan personal cat si profesional” a declarat Alina Cinciulescu, Innovation and Online Coordinator AVON.

Citește și:

In cadrul conferintei Digital Divas invitatii vor vorbi despre provocari, vor da sfaturi din experinta si vor prezenta povesti de succes ce au schimbat principiile legate de social media in Romania. De la bloguri personale, la bloguri de fashion si de autor, toti speakerii aduc in prim plan business-uri ce au pornit de la zero si care azi sunt printre cele mai de succes povesti din online.

Participarea se va face pe baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului. Mai multe informatii puteti obtine la adresa de e-mail: office@evensys.ro. Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul dedicat: www.digitaldivas.ro.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.