Setari Cookie-uri

Fii creativa cu parul tau. Noile aparate de coafat Philips Multi-Styler si Multi-Curler

Indiferent ca este vorba de carlionti, onduleuri lejere sau par drept, iti poti crea usor coafura dorita cu noile aparate Philips Multi-Styler si Multi-Curler

Philips Multi-Styler HP8698 iti ofera versatilitatea necesara pentru a crea majoritatea coafurilor la care te poti gandi. Cu ajutorul celor 6 accesorii, iti poti aranja parul intr-o varietate de moduri si iti poti crea propriul stil astfel incat sa primesti admiratia tuturor in fiecare zi.

Philips Multi-Styler vine cu o presa cu placi 2 in 1 convertibile: plate si ondulate. Astfel, in functie de preferinte, iti poti indrepta parul pentru un aspect neted sau il poti increti. Il poti carlionta cu folosind accesoriul de ondulare de 16 mm, iar daca iti doresti sa ai o coafura cu mai mult volum, poti utiliza mansonul cu perii.

Pentru o coafare mai usoara, setul contine si doua cleme pentru par. In plus,daca ai fost pe fuga si nu mai tii minte daca ai oprit Multi-Styler-ul cand ai plecat de acasa, nu trebuie sa iti faci griji. Se va stinge automat dupa 60 de minute.

Citește și:

Buclele sunt in tendinte indiferent de sezon, asa ca experimenteaza onduleuri de toate marimile cu Philips Multi-Curler, dotat cu 4 accesorii care sa te ajute sa ai parte de coafura dorita. Carlionteaza-ti parul cu ajutorul accesoriului de ondulare de 16 mm.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.