Setari Cookie-uri

Fii creativa cu parul tau. Noile aparate de coafat Philips Multi-Styler si Multi-Curler

Indiferent ca este vorba de carlionti, onduleuri lejere sau par drept, iti poti crea usor coafura dorita cu noile aparate Philips Multi-Styler si Multi-Curler

Pentru a avea o coafura cu bucle superbe care sa cada in cascada sau daca pur si simplu iti doresti bucle mari, foloseste accesoriul de ondulare de 22 mm. Ai parte de mai mult volum cu ajutorul uneia dintre cele doua mansoane in functie de marimea onduleurilor pe care ti le doresti.

Te invitam sa faci parte din comunitatea Philips Care www.facebook.com/philipscare unde te asteapta mai multe surprize.


Preturi:

Noul Philips Multi-Styler HP8698: 187 lei
Noul Philips Multi-Curler HP8696: 163,4 lei

Despre Royal Philips Electronics

Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care ofera solutii diversificate pentru sanatatea si bunastarea oamenilor, concentrandu-si activitatea in scopul oferirii de produse inovatoare, ce imbunatatesc calitatea vietii, in domeniile sanatatii, produselor de lifestyle si solutiilor de iluminat. Avand sediul central in Olanda, Philips are aproximativ 116.000 de angajati in peste 100 de tari si vanzari de 24,8 miliarde Euro in 2012.

Citește și:

Compania este lider pe pietele echipamentelor de ingrijire cardiaca, echipamentelor pentru pacientii in stare critica si aparatura medicala de ingrijire la domiciliu, solutii de iluminat eficiente energetic si aplicatii inovatoare in domeniul iluminatului, precum si pe pietele produselor electrice de barbierit si de ingrijire corporala pentru barbati si a celor de ingrijire a sanatatii bucale. Stiri despre Philips gasiti pe www.philips.com/newscenter.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.