Setari Cookie-uri

Complex Hotelier Melodia**** din Venus

Destinatia ideala pentru un sejur linistit la mare.

De asemenea, va puteti relaxa si in zona de piscine a complexului, care cuprinde o piscina pentru adulti cu o suprafata de 200 de mp, o piscina cu jacuzzi de 60 de mp, dar si de o piscina pentru copii.

In aceeasi zona se afla si terasa Sea Horse Bar, unde oaspetii pot servi bauturi si cocktail-uri variate si unde pot servi si pranzul sau cina. Periodic, complexul organizeaza la barul de pe terasa seri cu diverse tematici atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Terasa – restaurant a complexului este un spatiu generos, construit in trepte, acoperit cu pergole albe pentru zonele de servit masa si unde alternanta de alveole vegetale, cascade, fantani arteziene si ringul de dans fac din aceasta un loc in care serile petrecute aici se transforma in amintiri frumoase.

Muzica live, programul de entertainment si meniul deosebit pregatit de bucatarii specialisti fac ca timpul petrecut aici sa fie unul cu adevarat special.

Citește și:

Noptile de karaoke, serile de clubbing pe terasa Sea Horse Bar, precum si spectacolele de pe terasa restaurantului sunt cateva dintre surprizele pregatite de Melodia pentru oaspetii sai.

Complexul Hotelier Melodia ofera oaspetilor pentru cazare 109 camere cu balcon – 61 duble, 40 matrimoniale si 8 apartamente, precum si posibilitatea de a gazdui in jumatate din spatiile de cazare familii cu copii.

Complexul mai cuprinde gradinita, doua spatii amenajate pentru copii, sala de conferinte si parcare privata cu acces gratuit.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.