Setari Cookie-uri

Casa ta devine Smart cu electrocasnicele Samsung

Castiga timp pentru relaxare cu ajutorul electrocasnicelor Smart oferite de Samsung

Ingrijeste-ti rufele intr-un mod smart si castiga timp pentru cei dragi

Iar ca tu sa tranformi timpul acasa in relaxare absoluta, uita de grija rufelor pentru ca masina de spalat Eco Bubble rasfata si cele mai delicate tesaturi si pastreaza culorile intense. Astfel, si cele mai fine texturi vor putea fi spalate la masina pentru ca tu sa ai timp pentru lucrurile care iti plac cu adevarat.

Tehnologia Eco Bubble a noii masini de spalat Samsung te ajuta sa obtii rezultate excelente la spalarea cu apa rece a hainelor. Noua tehnologie transforma detergentul in bule de spuma si tine hainele in aceasta spuma pentru un anumit timp, potentandu-i efectul de curatare.

In plus, programul „Stain away” este ideal pentru indepartarea unei game largi de pete, precum cacao, vin, rosii, ruj, iarba. Cu ajutorul tehnologiei Eco Bubble, aceste pete vor fi inlaturate eficient in timpul unui singur ciclu de spalare, iar rochiile tale preferate vor fi gata de purtat in cel mai scurt timp.

Citește și:

In plus, motorul Digital Inverter cu care sunt dotate noile modele din gama Samsung Eco Bubble cresc eficienta si durata de viata a masinii de spalat, reducand, in acelasi timp consumul de energie.

Acest motor performant face totodata posibila si reducerea nivelului de vibratii si a zgomotului pe durata spalarii, un lucru important pentru aceia dintre noi care isi doresc un plus de liniste acasa, in timpul zilelor de vacanta.

O alta caracteristica ce ridica gama de masini Samsung Eco Bubble la un nou nivel de performanta este rezistenta ceramica, dezvoltata special pentru a preveni acumularile de calcar si a mentine eficienta energetica pentru mai mult timp.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.