Setari Cookie-uri

Colectia de Avantaje si Asigurarii Locuintei cu Extra Acoperiri

O serie de beneficii de care se bucura clientii Groupama Asigurari.

Comunicat de presa

Un scafandru nebun apare brusc din baie si inunda tot ce ii sta in cale. Un alt personaj, rupt parca din benzile desenate, apare din senin si scurtcircuiteaza toate aparatele electrice din casa. Par doua situatii suprarealiste insa, cu exceptia eroilor principali, sunt situatii ce pot aparea in orice locuinta.

Personificarea celor mai frecvente riscuri, Inundatia si Scurtcircuitul, reprezinta conceptul creativ al celei mai recente campanii de comunicare lansata de Groupama Asigurari. Demarata la inceputul lunii iunie, campania promoveaza "Colectia de Avantaje Groupama", o serie de beneficii de care se bucura clientii Groupama Asigurari.

"Lansarea noii campanii de comunicare Groupama Asigurari marcheaza un moment important in pozitionarea companiei pe piata din Romania, si astfel se face trecerea din sfera promisiunilor in cea a angajamentelor si garantiilor asociate acestora. Vom continua dezvoltarea de noi servicii sub umbrela Colectiei de Avantaje Groupama Asigurari, sub semnul simplificarii si al continuitatii pentru clientii nostri", a declarat Georgiana Miron, Director de Marketing si Comiunicare in cadrul Groupama Asigurari.

Citește și:

Special pentru aceasta campanie, Groupama Asigurari a creat "Kit-ul pentru situatii de urgenta". Kit-ul contine trei elemente: un aparat foto, si doua accesorii extrem de utile in cazul unor incidente neprevazute: o lanterna cu dinam si o pereche de ochelari de scafandru.

Lansarea noilor beneficii a fost sustinuta prin campania de comunicare: 2 spoturi TV, 1 spot si 1 concurs radio, activari in mediul online, precum si direct mailing. Creatia este semnata de agentia MARKS, iar spoturile TV au prins viata, in regia lui Radu Muntean, cu aportul casei de productie Multi Media Est.

Spoturile TV din cadrul campaniei lansate de Groupama Asigurari pot fi vazute accesand link-urile:

Spot TV Autoconstatare Inundatie: https://www.youtube.com/watch?v=afoq7ryjEKQ
Spot TV Autoconstatare Scurtcircuit: https://www.youtube.com/watch?v=El5S5EE4CEY

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.