Setari Cookie-uri

Colectia de Avantaje si Asigurarii Locuintei cu Extra Acoperiri

O serie de beneficii de care se bucura clientii Groupama Asigurari.

In acelasi spirit, al simplificarii proceselor, aplicatia mobila AloGroupama le ofera de acum clientilor o noua functie prin care pot face autoconstatarea direct de pe un dispozitiv mobil – telefon sau tableta. Fotografia facuta direct din aplicatie va fi trimisa imediat la Groupama, impreuna cu datele personale (nume, numar polita, telefon si email). Astfel, procesul de notificare si evaluare a daunei se simplifica, iar problema va fi solutionata intr-un timp mai scurt.

"Colectia de Avantaje Groupama" reuneste acum beneficiile oferite clientilor care opteaza pentru Asigurarea de Locuinta cu Extra Acoperiri: Autoconstatarea, Serviciul de reparatii de urgenta si Garantia pentru serviciul de autoconstatare.

Astfel, proprietarii sau chiriasii pot sa constate singuri dauna doar cu ajutorul unei fotografii si a catorva documente trimise prin e-mail. In cazul in care avariile din locuinta au caracter de urgenta, Groupama trimite in maximum 4 ore un specialist care sa le remedieze.

Citește și:

Mai mult, daca angajamentul de plata in 72 de ore nu poate fi respectat de catre companie, clientul va primi un card cadou in valoare de 100 de lei, pe care il poate folosi la orice cumparaturi doreste.

In perioada urmatoare, Groupama Asigurari va extinde “Colectia” si la alte produse, astfel incat clientii pot continua sa colectioneze avantaje pentru toate tipurile de asigurare.

Informatii despre noile avantaje lansate de Groupama Asigurari pot fi obtinute accesand site-ul http://alexa.groupama.ro.

Sursa foto interior si prima pagina: iStock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.