Setari Cookie-uri

Se deschide IOANID Preschool International Education

IOANID Preschool International Education se va lansa in aceasta vara in Complexul Rezidential Stejarii din Baneasa

Comunicat de presa

Initiatorii proiectului isi propun sa ofere o alternativa pentru parintii care doresc o altfel de educatie pentru copiii lor. Investitia este facuta in totalitate de complexul rezidential STEJARII si se ridica la aproape 1 milion de euro, Fundatia Blue Planet fiind operatorul acestui business.

Intr-un peisaj educational aglomerat, IOANID Preschool International Education a fost creata din dorinta de a promova un demers educational de calitate care sa asigure atingerea standardelor de invatare intr-un climat de siguranta.

Amplasata in zona de top recunoscuta pentru atractivitatea sa, IOANID Preschool International Education este un spatiu modern, prietenos si functional pentru copii intre 18 luni si 5 ani.
Gradinita are o echipa de cadre didactice cu un standard educational si profesional ridicat, vorbitori nativi de limba engleza, psihologi si experti in educatie.

Citește și:

IOANID Preschool International Education implementeaza curriculum national britanic, predarea se face in limba engleza, iar activitatile extracurriculare se vor desfasura dupa cele mai inalte standard vizand dezvoltarea emotionala, descoperirea si dezvoltatea potentialului fiecarui copil.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.