Setari Cookie-uri

Se deschide IOANID Preschool International Education

IOANID Preschool International Education se va lansa in aceasta vara in Complexul Rezidential Stejarii din Baneasa

"Unul dintre obiectivele unei institutii de invatamant internationale este acela de a forma cetateni globali, cu aptitudini necesare secolului al XXI-lea, care se pot integra oriunde in lume, cu incredere in fortele lor. IOANID Preschool International Education este gandita pentru a servi acestui scop.
Personal, consider ca educarea copiilor este una dintre cele mai importante responsabilitati pe care le poate avea cineva. Primii ani de viata, pana la varsta de 5 ani , sunt cruciali in dezvoltarea ulterioara a copilului, iar efectele acestei etape de formare vor fi resimtite pe parcursul intregii vieti de catre viitorul adult
.", a mentionat Ela Robinson (Director, IOANID Preschool International Education).

IOANID Preschool International Education isi propune sa sprijine fiecare copil pentru ca acesta sa-si atinga potentialul maxim. Copiii au astfel posibilitatea sa exceleze pe plan academic , sa invete activ, sa participe la activitati artistice si sportive, sa fie creativi si sa exploreze.

Citește și:

"Fiecare experienta de invatare trebuie sa se desfasoare la momentul optim, pentru a asigura rezultatele dorite. In plus, conform cercetatorilor, mediul inconjuratoar joaca un rol benefic in dezvoltarea simturilor copilului si in evolutia lui in general.Motiv pentru care ma bucur nespus ca voi conduce prima institutie de formare a copiilor care va pune accent pe explorare si bucuria de a fi in natura a copiilor. Asa cum spunea filozoful Greciei Antice, Platon, "cea mai buna forma de educatie este sa lasi copilul sa se joace inconjurat de lucruri frumoase". Este exact ceea ce ne propunem sa se inample cu micutii care vor fi educati in cadrul IPIE (IOANID Preschool International Education)", a mai adaugat Ela Robinson.

Cadrele didactice din tara si din strainatate vor desfasura activitati cu grupuri cu un numar mic de copii, oferind astfel fiecaruia posibilitatea de a se afirma in cadrul colectivului.

Citește și:

Proiectul va fi realizat pe termen mediu, in fiecare an urmand sa fie adaugate noi grupe, in functie de cerintele comunitatii.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.