Setari Cookie-uri

Noua Sana cu fructe de la Napolact

Racoritoare si plina de gust!

Comunicat de presa

Napolact continua povestea de succes a indragitei Sana. Doua noi sortimente, Sana cu soc si lamaie si Sana cu visine, vin sa racoreasca zilele de vara cu arome autentice, cunoscute si apreciate de romani. Mai mult, Sana cu soc si lamaie aduce un gust unic in categoria produselor lactate, aflat printre preferintele multor generatii.

Noile sortimente mentin consistenta delicioasa, cremoasa, a produselor pregatite cu grija din lapte de calitate si aduc in plus gusturi aromate si pline de prospetime, care ne duc cu gandul la zonele pitoresti din Ardeal, oriunde ne-am afla.

Disponibile in ambalaje noi, cu design vioi si prietenos, dar pastrand totodata elemente traditionale, noile Sana au fost create pentru a fi savurate in orice moment al zilei - acasa, in pauza de masa, in serile linistite sau oricand ne este pofta de ceva racoritor si plin de gust.

Citește și:

Totodata, Napolact lanseaza si Sana usoara, cu 0,9% grasime, un produs unic ce combina gustul placut si textura catifelata a Sanei de la Napolact cu un nivel scazut de grasime, dedicata celor care isi doresc produse dietetice, dar gustoase.

Noile produse sunt disponibile in magazine la un pret recomandat de 3,9 lei pentru Sana cu fructe si 3,4 lei pentru Sana usoara.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.