Eleganta si performanta cu noile frigidere Samsung

Eleganta si performanta cu noile frigidere Samsung
Kudika
31 Iulie 2013

Finisajele de culoare neagra si functiile Smart transforma noul frigider in solutia perfecta pentru functionalitate si design

comunicat de presa

Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial in industria produselor electrocasnice digitale, lanseaza pe piata din Romania o noua versiune eleganta a frigiderului Samsung (RB31FERNDBC), care ofera o performanta de neegalat, usurinta in utilizare, si consum redus de energie, toate reunite sub un design premium cu linii uimitoare si finisaje negre.

Noua gama de frigidere Samsung este perfecta pentru bucatariile rafinate, completand desing-ul oricarei case, in care tonurile inchise de culoare se armonizeaza perfect du design-ul minimalist.

Alaturi de eleganta, noilor frigidere de la Samsung ofera o capacitate totala de 310 l pentru alimente mereu proaspete, care isi pastreaza savoarea, astfel incat utilizatorii sa se bucure de ingrediente delicioase.

In plus, noul model a fost conceput pentru a oferi spatii generoase de depozitare. Chiar si rafturile de pe usa frigiderului, destinate in mod obisnuit bauturilor, aduc extra-spatiu, ce poate fi folosit pentru depozitarea unor recipiente mai mari si mai inalte ca pana acum.

Acesta este un aspect foarte util mai ales cand vine vorba de petreceri, de exemplu, cand trebuie pastrate la rece mai multe tipuri de bauturi, intr-o cantitate mai mare decat in mod obisnuit. Toate aceste facilitati ofera, in final, posibilitatea de a organiza mult mai bine spatiul generos oferit de noile frigidere Samsung.

Noua gama de frigidere Samsung aduce nu numai ultimele inovatii tehnologice, ci si un stil de viata „smart”, in care prospetimea alimentelor este pe primul loc. Astfel, noile frigidere sunt imbinarea perfecta intre design si functionalitate, economisind in acelasi timp energie.

In plus, aceasta se integreaza perfect in locuinta ta, avand linii elegante, cu finisaje inchise la culoare”, a declarat Claudiu Lapadat, Seful diviziei Home Appliances in cadrul Samsung Electronics Romania.

Datorita tehnologiei smart pe care o incorporeaza, utilizatorii pot regla temperatura optima pentru a pastra prospetimea alimentelor cat mai mult timp, printr-o simpla atingere a ecranului touch.

Noile frigidere Samsung au incorporat un tip special de compresor, denumit Digital Inverter, care le ofera capacitatea de a adapta rapid viteza de functionare, alegand din cele 5 viteze pe care le are disponibile.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri