Comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Grupul Strauss, singurul producator international de cafea cu fabrica in Romania, a lansat aseara "bijuteria coroanei", cafeaua profesionala TOTTI. Inconjurat de artisti, muzicieni, personalitati din show-biz si antreprenori, brandul super premium de espresso italian a delectat simturile invitatilor cu o experienta redefinita a cafelei.

Obtinut prin selectia de boabe de cea mai buna calitate, din locatii exotice din intreaga lume, TOTTI Caffe a facut aseara o demonstratie de forta a originalitatii si autenticitatii universului TOTTI Caffe.

Inovatorul retetar TOTTI Caffe

Renumitul mixolog Marian Beke, recunoscut in intrega lume pentru cocktailurile spectaculoase cu cafea, a incantat invitatii cu un retetar inovator, ajutat de o echipa de barista profesionisti.

6 retete, create pentru fiecare din cele 6 stari de spirit TOTTI Caffe, au dat noi perspective gustului delicat, cu tente de ciocolata, aroma densa si crema aurie a cafelei TOTTI.

Combinatii autentice cu cafea, alcool, spuma de ciocolata, miere, menta, inghetata, tutun, ulei de nuca de cocos si cele mai surprinzatoare fructe, au transmis degustatorilor o stare de spirit pentru fiecare dimensiune a personalitatii TOTTI Caffe, inspirand invitatii sa se simta inovatori, nonconformisti, eleganti, provocatori, rebeli si trendsetteri.

Prima lucrare artistica din lume creata folosind tehnologia unui aparat de barbierit
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: