Setari Cookie-uri

Grupul Strauss lanseaza TOTTI CAFFE

Cafeaua artei si inovatiei a adunat cei mai iubiti artisti si personalitati

TOTTI Caffe, arta si inovatie

Asocierile spectaculoase de arome si gusturi ale cocktailurilor TOTTI au inspirat 3 artisti sa picteze manual cestile si paharele de cocktail, creand adevarate lucrari de arta care dau o alta perspectiva savurarii TOTTI.

Ana Wagner, fondatoarea atelierului WagnerArte, impreuna cu Alexandru Ciubotariu, cunoscut si ca Ciubi sau Pisica Patrata si coordonator al "Istoriei Benzii desenate din Romania", si creatorul de benzi desenate Robert Obert au lucrat o editie limitata de 250 de cesti si pahare pentru cei care au fost alaturi de TOTTI la lansare.

MoonLight Breakfast au intregit intreaga experienta senzoriala, incheind evenimentul cu un concert care a transmis perfect spiritul inovator si libertatea de exprimare a brandului TOTTI CAFFE.

TOTTI Caffe si Nuova Simonelli

TOTTI Caffe este destinata exclusiv consumului HORECA. Blendul este ideal pentru a fi folosit in aparate profesionale de espresso, luandu-si ca partener faimoasa companie italiana Nuova Simonelli, cu experienta si traditie in productia de espressoare inca din 1936.

Citește și:

Punand foarte mare accent pe inovatie, cercetare, dezvoltare de noi solutii si testare permanenta impreuna cu baristas, Nuova Simonelli este recunoscuta la nivel international: espressor oficial al World Barista Championship, premiat Compasso d'Oro pentru inovatie in design, pentru primul aparat ergonomic si aplicatii de ultima ora.

Sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.