Setari Cookie-uri

STARBUCKS REFRESH, Lansat in Romania

Inca o data, Starbucks redefineste modul in care profitam de beneficiile cafelei, prin lansarea unui nou sortiment de bauturi

Comunicat de presa

Starbucks, liderul mondial in comercializarea si producerea cafelelor selectate special, lanseaza o noua bautura unica, delicioasa si racoritoare, o sursa de energie pentru a profita la maxim de zilele insorite ale verii: Starbucks Refresha™, cu doua sortimente speciale - Cool lime, cu lime adevarat si Berry Hibiscus, cu mure adevarate.

Odata cu Starbucks Refresha™, se lanseaza pe piata un nou tip de bautura care are la baza cafeina, dar care nu are gustul cafelei traditionale, compania reinventand astfel modul in care experimentam consumul de cafea.

Cafeina provine din boabe neprajite de cafea verde arabica, de calitate premium 100%, ceea ce face din Starbucks Refresha™ solutia perfecta pentru clientii care doresc sa-si incarce bateriile intr-un mod natural.

Cele doua sortimente ale bauturii, Cool Lime si Berry Hibiscus, au in componenta suc de fructe natural, extract de cafea verde, fructe intregi si gheata.

Citește și:

Boabele de cafea neprajite sunt obtinute printr-un proces intern de productie, descoperit si patentat de Starbucks, prin care bautura capata savoare.

Rezultatul este extractul de cafea verde, ingredientul datorita caruia Starbucks Refresha™ reprezinta o sursa de energie naturala, fara a fi asociat cu gustul cafelei.

Inca din 1971, Starbucks a reinventat continuu modul in care clientii consuma cafeaua. Starbucks Refresha™ este prima serie de bauturi care are la baza inovatia si savoarea cafelei verzi, fiind o bautura racoritoare, de vara, dar si energizanta.

Lansarea Starbucks Refresha™ face parte din strategia de crestere a companiei, concentrata pe inovatie in crearea de noi categorii de produse bazate pe ingredientele de calitate Starbucks, deja recunoscute.

Sursa foto interior si prima pagina: shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.