Setari Cookie-uri

Back to basics - vara aceasta se poarta all white

Simplu, chic si minimalist - asa putem descrie unul dintre cele mai populare trend-uri ale acestui sezon.

Comunicat de presa

Simbol al inocentei si totodata extrem de frapant, albul sparge barierele tururor regulilor vestimentare, pentru a construi o tinuta perfecta. Sustinut de marile case de moda, trend-ul "all white" este printre preferatul tuturor fashionistelor. Incearca propunerile Only for You si construieste-ti in aceasta vara o tinuta perfecta pentru stilul tau.

Albul este noul negru! De la saptamanile modei si pana la catwalk-ul stradal, tinutele "all white" organizate intr-o armonie perfecta, cu un joc impresionant al proportiilor, volumelor si structurilor devin elementele statement ale acestei veri.

Aparent subestimata, panza alba atrage atentia in special asupa elementelor care o imbogatesc: volan, dantela, flori sau tifon, iar pentru a construi o tinuta "all white" de succes trebuie sa acorzi o deosebita atentie texturii, contrastului si detaliilor.

Citește și:

Only For You duce simplitatea la un nou nivel, in care detaliile si texturile folosite transforma o tinuta banala intr-una fabuloasa, in care non-culoarea inunda privirile celor din jur si uimeste tocmai prin multitudinea variantelor in care poate fi abordata.

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.