Setari Cookie-uri

Back to basics - vara aceasta se poarta all white

Simplu, chic si minimalist - asa putem descrie unul dintre cele mai populare trend-uri ale acestui sezon.

Nimic nu exprima mai multa finete si lumina decat o tinuta complet alba, o capodopera vestimentara, eleganta si moderna, perfecta pentru sezonul calduros. Noua colectie este dominata de un aer rafinat, albul pur fiind la fel de indraznet precum cele mai puternice pete de culoare, iar rezultatele unei tinute "all white" sunt 100% chic. Albul este precum o gura de aer proaspat, distrati-va cu el in garderoba si transformati tinutele banale intr-unele moderne si sofisticate.

Un look "all white" poate fi transformat de fiecare data, de la varianta romantica cu piese transparente si elemente din dantela la cea masculina cu taieturi clasice si linii drepte. Only For You iti propune pentru aceasta vara o adevarata transformare!

Noua colectie reflecta prin elementele sale rafinamentul si eleganta celui mai puternic trend al sezonului de primavara-vara '13, punand la incercare imaginatia fiecaruia pentru a isi construi tinute potrivite pentru propiul stil. Tinutele monocrome redau un efect neasteptat tocmai prin multitudinea variantelor in care pot fi accesorizate si combinate cu texturi diverse.

Citește și:

Camasi transparente, pantaloni in linii clasice, topuri fluide cu aplicatii chic si rochii angelice, toate acestea pot fi elementele de baza ale unei tinute perfecte "all white' care sa surprinda pana in cele mai mici detalii stilul personal.

Romantic sau puternic, clasic sau modern, casual sau glamorous, simplu sau grafic, albul poate fi purtat in orice situatie, oferind un look relaxat si totodata rafinat. Un trend ce se va pastra si in sezonul '14, poti fi sigura ca nu vei da gres in construirea unei garderobe efemere.

Propunerile Only For You
Un look rafinat, boem sau relaxat, indrazneste sa iti transformi vestimentatia optand pentru elemente vestimentare albe, accesorii chic si elemente neasteptate in texturi contrastante. Only For You te provoaca sa duci albul clasic la un alt nivel, in functie de stilul tau personalizeaza-ti vestimentatia si construieste-ti tinute "all white" radiante.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.