Setari Cookie-uri

Noul aparat de gatit multifunctional Philips Multicooker

Retetele delicioase ale tuturor mamelor, la tine in bucatarie!

Comunicat de presa

Ardei umpluti, prajitura cu mere, ciorba de perisoare sau iaurt de casa – acum le poti pregati pe toate, mai usor si mai gustoase, cu noul aparat de gatit multifunctional Philips Multicooker care va ajunge in Romania in luna octombrie.

Philips Multicooker iti ofera sprijin in pregatirea unor retete la fel de delicioase ca mancarurile mamei sau ale bunicii. Cu 12 programe de gatit si 22 de setari de temperatura, va fi micul tau ajutor de bucatar cu care sa gatesti preparatele preferate indiferent ca vrei sa le fierbi, sa le prajesti, sa le coci, sa le gatesti la aburi sau prin inabusire (www.philips.ro/cooker).

Cu Philips Multicooker HD3037 pregatesti mancaruri pe placul tuturor din familie. Toti cei dragi, de la mic la mare, vor fi multumiti pentru ca poti pregati o infinita varietate de retete. Tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele in aparat, sa setezi functia si timpul potrivite si sa lasi aparatul sa gateasca, in timp ce tu iti petreci timpul cu familia ta.

Citește și:

Cu Philips Multicooker gatesti o gama variata de retete gustoase

Daca iti este dor de gustul ciorbei de perisoare sau al supei de pui, mereu delicioase, pe care ti le pregatea mama, cu programul "Fierbere”" vei obtine gustul delicios pe care il cauti. Cu ajutorul functiei "Fierbere inabusita", poti pregati o tocanita gustoasa. Iar programul "Yoghurt" te ajuta sa pregatesti iaurtul de casa preferat: simplu sau cu fructe.

Philips Multicooker va fi ajutorul tau de nadejde si daca vrei sa prepari mancaruri precum sarmalele, ardeii umpluti sau gulas. Poti pregati chiar si deserturi si sa iti impresionezi invitatii cu dulciurile lor preferate de la crema de zahar ars sau gris cu lapte la prajitura cu ciocolata si alune sau dulceata de capsune.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.