Setari Cookie-uri

Noul aparat de gatit multifunctional Philips Multicooker

Retetele delicioase ale tuturor mamelor, la tine in bucatarie!

Mancare mai gustoasa, gatita mai usor

Philips Multicooker gateste in lipsa ta si te astepta cu mancarea calda cand te intorci. Cronometrul aparatului iti permite sa lasi pana la 12 ore mancarea la preparat sau sa programezi sa fie gatita cu pana la 24 ore mai tarziu, fara emotii ca o vei gasi arsa sau gatita insuficient.

Dupa ce termina de gatit, aparatul porneste automat functia pentru pastrarea calda a alimentelor pana la 24 de ore si astfel ai oricand mancarea gata pentru a fi servita.

In plus, Philips Multicooker este creat astfel incat alimentele gatite sa isi pastreze gustul si aroma pentru ca este dotat cu valva ajustabila pentru controlul presiunii si sistem de gatire computerizat.

Datorita sistemului de incalzire 3D si a vasului gros de 2 mm, caldura este distribuita uniform astfel incat sa ai parte de mancare cu gust excelent. Are un vas de 5l, care iti permite sa pregatesti aproximativ 6 portii medii dintr-o singura transa.

Citește și:

Astfel, te poti bucura de timpul tau si de o masa mai gustoasa alaturi de familia ta!

Accesorii pentru gatit usor


Philips Multicooker vine cu un vas special pentru gatit la aburi, dar si cu accesorii care sa te ajute in bucatarie: vas pentru masurarea ingredientelor, linguri pentru mancarea lichida si solida si manusi din silicon.

Poti utiliza aparatul oriunde datorita dimensiunilor sale si a designului compact si il poti muta cu usurinta folosind manerul rotativ, care nu se incalzeste.

Incearca si tu noul aparat de gatit multifunctional Philips Multicooker si, daca nu este pe masura asteptarilor tale, ai garantia returnarii banilor in 60 de zile.

Te invitam pe www.philips.ro/cooker si pe www.facebook.com/acasacuphilips ca sa descoperi mai multe despre Philips Multicooker si sa impartasesti cu noi momentele placute si povestile de familie din fiecare zi.

Citește și:

Pretul noului Philips Multicooker HD3037 este 519 lei si va fi disponibil in magazine la sfarsitul lunii octombrie.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.