Setari Cookie-uri

Toamna parul revine in forma maxima

Dupa o vara care a adus temperaturi ridicate, zile lungi la plaja, ore de relaxare la piscina, excursii planuite sau spontane si soare din plin, este randul toamnei sa-si intre in drepturi.

Comunicat de presa

Gradele de afara sunt in scadere, copacii devin tot mai aramii, iar vantul si ploile se vor simti in curand ca acasa. Astfel, dupa razele arzatoare din timpul verii, paul va trebui sa faca fata unor noi provocai zilnice. El are nevoie de ajutorul nostru pentru a se reface si a fi puternic si pregatit pentru vremea rece. Gama Gerovital Plant Tratament de la Farmec contine solutii specializate pentru fiecare problema pe care o pot cauza factorii de mediu.

Pa sanatos, fara grad de comparatie


O data cu racirea vremii, devine tot mai dificil sa ne uscam paul in mod natural, mai ales daca trebuie sa iesim repede afara. Daca pe timpul verii aceasta problema nu exista, toamna lucrurile se schimba. Serul hidratant termoprotector elimina efectele uscatorului de pa, al ondulatorului sau a placii de intins paul, astfel incat paul ramane hidratat, iar noi putem obtine coafurile pe care ni le dorim, in cel mai scurt timp.

Citește și:

Vitalitate si stralucire de la radacina la varfuri


Dupa zecile de grade din termometre, nu e de mirare ca paul este uscat si se rupe cu usurinta. Paul tern are nevoie de ajutor specializat pentru a deveni din nou viguros si stralucitor. Samponul regenerant contine hidrolizat de keratina si extracte naturale de brusture, coada calului, mesteacan, rosmarin si salvie care revitalizeaza paul obosit.

Pentru o actiune si mai intensa, Kitul de tratament pentru regenerarea paului accelereaza regenerarea paului prin vitaminele A, E si B5 din compozitie. In plus, Lotiunea regeneranta cu petroleum fortifica structura firului de pa si stimuleaza cresterea.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.