Setari Cookie-uri

Toamna parul revine in forma maxima

Dupa o vara care a adus temperaturi ridicate, zile lungi la plaja, ore de relaxare la piscina, excursii planuite sau spontane si soare din plin, este randul toamnei sa-si intre in drepturi.

Cu siguranta ca si tie iti displace faptul ca varfurile sunt mai sensibile si ca acest lucru te obliga sa-ti scurtezi paul chiar atunci cand iti doresti mai putin acest lucru. Aplicat pe paul ud, imediat dupa spalare, Serul pentru varfuri deteriorate hidrateaza varfurile uscate si le repara pe cele deteriorate, iar tu te poti mandri cu un pa cat mai lung si sanatos, de la radacina la varf. Poti completa tratamentul aplicand periodic Masca pentru pa degradat, un specialist in refacerea paului subtiat si fragil.

Operatiunea "Stop caderii paului!"


Expusa razelor ultraviolete, clorului din apa sau produselor de styling, radacina firului de pa se lupta din rasputeri sa ramana puternica. De cele multe ori insa, batalia este una pierduta, iar noi ne confruntam cu problema caderii paului. Samponul anticadere imbunatateste metabolismul celular al scalpului, eliminand cauzele care atrofiaza radacinile si activand cresterea paului.

Citește și:

Alaturi de acesta, Serul anticadere regleaza secreţia glandelor de la nivelul scalpului pentru cresterea sanatoasa a paului. Daca problema ne da motive serioase de ingrijorare, o cura de tratament cu Kitul de fiole anticadere este o solutie specializata, bogata in complexe bioactive care, aplicata la radacina, actioneaza intensiv pentru a stimula biosinteza proteinelor si a stopa caderea paului.

Si nuante stralucitoare, si par sanatos

Femeile adora ca paul lor sa fie voluminos si matasos si, nu in ultimul rand, in nuante care le pun in valoare cele mai frumoase trasaturi. Paul vopsit are insa nevoie de o ingrijire speciala. In timp ce un sampon obisnuit poate grabi decolorarea paului vopsit, Samponul Pro Color previne decolorarea, iar paul continua sa radieze.

In plus, Masca Pro Color hraneste in profunzime paul si contracareaza efectele agresive ale vopselelor. Serul Pro Color intregeste protejarea paului vopsit avand totodata efectul de a prelungi intensitatea nuantei preferate.

Citește și:

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.