Setari Cookie-uri

Alege crema anti-rid potrivita in armonie cu tenul tau cu gama NIVEA Q10 Plus

Tineretea fara batranete a ramas doar in povestile cu Ilene Cosanzene, pentru ca odata cu trecerea timpului oglinda-oglinjoara arata tot ceea ce in tinerete nu credeai ca ti se va intampla tie. Caci ridurile nu iarta niciun tip de ten, iar lupta impotriva lor devine din ce in ce mai grea.

Ajutorul vine de la gama NIVEA Q10 Plus, cu o formula in armonie cu pielea ta, care reduce vizibil ridurile si previne aparitia altora noi. Secretul consta in doua ingrediente cheie, coenzima Q10 si Creatina, substante active care se regasesc in mod normal in piele. Odata cu varsta, nivelul acestora scade, lasand pielea fara energia necesara pentru a se regenera. Astfel, in timp, tenul este mai predispus la aparitia ridurilor si a altor semne ale imbatranirii.

Gama NIVEA Q10 Plus iti ofera ingrijire in armonie cu tenul tau si contine trei tipuri deferite de crema, pentru ca tu sa o alegi pe cea care se potriveste, fie ca ai tenul normal, mixt sau obosit si lipsit de energie - NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de zi, NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de zi pentru ten mixt si NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de zi energizanta.

NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de zi

Citește și:


Crema de zi Anti-rid NIVEA Q10 plus lupta eficient impotriva ridurilor si ajuta la prevenirea aparitiei altora noi. Formula imbunatatita cu 30% mai multi agenti hidratanti creste cantitatea de Q10 si Creatina proprii pielii si previne aparitia ridurilor cauzate de razele solare datorita protectiei eficiente UVA si a SPF 15.

Ridurile sunt vizibil reduse, iar pielea este intens hidratata - pentru un ten mai tanar, mai catifelat.

Pret: 46,94 lei, 50ml

NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de zi pentru ten mixt

Crema de zi Anti-rid NIVEA Q10 plus pentru ten mixt reduce vizibil ridurile si previne apariția altora noi. Are o formula neuleioasa si usoara. Gelul-crema cu extract de Alge minimizeaza porii prin formula special dezvoltata pentru tenul mixt si lupta eficient impotriva ridurilor, din interior. Crema ajuta la cresterea cantitatii de Q10 și Creatina proprii pielii si previne aparitia ridurilor cauzate de razele solare datorita protectiei eficiente UVA si a SPF 15.

Citește și:

Ridurile sunt vizibil reduse, iar porii sunt minimizati, pentru un aspect uniform al tenului.

Pret: 46,94 lei, 50ml

NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de zi energizanta

Crema de zi Anti-rid energizanta are o formula hidratanta cu extract natural de fructe de Goji ce revitalizeaza tenul, reduce semnele oboselii si lupta eficient impotriva ridurilor, din interior. De asemenea, creste cantitatea de Q10 si Creatina proprii pielii, prevenind aparitia ridurilor cauzate de razele solare datorita protectiei eficiente UVA/UVB si a FPS 15.

Ridurile sunt vizibil reduse, iar tenul se simte si arata proaspat si radiant, ca dupa un somn odihnitor.

Pret: 46,94 lei, 50ml

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.