Setari Cookie-uri

Curatenie cu Cif si Domestos

Si pentru ca tu sa ai mai mult timp pentru o noua garderoba in sezonul rece, iata sfaturile noastre pentru o curatenie in timp record:

Comunicat de presa

Stim ca te pregatesti deja pentru anotimpul rece, ca scoti in fata hainele groase si pregatesti sifonierul pentru un nou sezon. Totodata, urmeaza curatenia generala in bucatarie, ordinea din camera de zi, aranjarea dormitorului pe care o tot amani si chiar o dezinfectare serioasa a baii.

Ca in fiecare an, expertii curateniei, Cif si Domestos, nu te lasa singura. Si pentru ca tu sa ai mai mult timp pentru o noua garderoba in sezonul rece, iata sfaturile noastre pentru o curatenie in timp record:

Bucataria ar trebui sa fie ultimul loc unde sa ne facem griji din cauza microbilor. Este incaperea cu mancaruri savuroase si deserturi delicioase, mereu curata si stralucitoare.

Incepem sa ferim bucataria de microbi prin pastrarea lavetelor curate. Buretii si lavetele folosite la curatat sunt cele mai predispuse la inmultirea bacteriilor. Da, chiar si mai mult decat cosul de gunoi. Dezinfecteaza regulat cu Domestos si buretii si lavetele, iar la urmatoarea utilizare clateste-le cu apa. Poti proceda la fel si in cazul cosului de gunoi.

Citește și:

Frigiderul aduna mirosuri neplacute dupa un timp. Dezgheata-l si curata-l cu Cif Spray pentru bucatarie. Mirosurile neplacute si murdaria vor disparea.

Cei din familie sunt topiti dupa fripturile si tartele care ies din cuptorul tau? Ei nu trebuie sa stie ca acesta se murdareste de pete dificile, grasime sau mancare arsa. Te ajuta Cif Spray Degresant sa faci mizeria nevazuta.

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.