Setari Cookie-uri

Curatenie cu Cif si Domestos

Si pentru ca tu sa ai mai mult timp pentru o noua garderoba in sezonul rece, iata sfaturile noastre pentru o curatenie in timp record:

Cand ajungi in sufragerie sau in dormitor te gandesti la petrecerile cu prieteni si cu vin fiert? Sau la weekend-urile dedicate serialelor, cu o ciocolata calda?

Iti dai seama ca ai neglijat curatarea perdelelor pentru ca praful de pe galerii si de pe sinele de sustinere este vizibil? Fereste-te de bacteriile cauzate de praf cu ajutorul lui Cif Cream.

Esti adepta jaluzelelor din plastic si crezi ca ai scapat de bacterii? Uita-te mai atenta: murdaria e la ea acasa. Cif Cream Ultra White te salveaza si de data aceasta.

Iti place sa ai sufrageria plina cu flori? Igienizeaza vazele pentru ca florile sa iti reziste mai mult. Spala cu Domestos diluat, clateste, apoi bucura-te de varietatea de culori din buchetele tale.

Petrecerile cu prietenii acasa si fumul dens de tigara lasa si alte urme in plus fata de cearcanele de a doua zi. Mirosul neplacut de tigara poate fi simtit mult timp daca obisnuiesti sa cureti scrumiera doar cu apa. Foloseste Cif Cream Pink sau Lila care ii vor conferi un parfum proaspat.

Citește și:

Baia se dezinfecteaza zilnic – este o regula deja adoptata de tine, nu mai revenim asupra ei. Pariu, insa, ca iti dezvaluim cateva secrete pe care nu le stiai?

De exemplu: Tu speli si clantele, robinetele, chiuveta, cada si faianta din jurul lor cu un burete inmuiat in Domestos 24H PLUS diluat? Daca nu, ar fi cazul sa te apuci de treaba pentru ca microbii ajung foarte usor de pe maini pe aceste suprafete.

Suntem siguri ca speli regulat gresia din baie, insa mopul si galeata sunt igienizate? Toarna Domestos 24H PLUS diluat in galeata, inmoaie mopul timp de o ora si apoi clateste.

Baile lungi si relaxante sunt o placere cand termometrul arata 0 grade afara. Mentine cada curata in permanenta, indepartand urmele de sapun si depunerile de piatra cu Cif Spray Anti-calcar, daca ai cada din plastic. Daca te rasfeti intr-o cada emailata, aceasta poate fi curatata cu Cif Cream.

Citește și:

Daca scurgerea este infundata, ia-ti gandul de la produsele complicate de desfundat. Toarna Domestos 24H PLUS concentrat in sifon si ai rezolvat problema.

Acum detii cele mai utile secrete de curatenie, direct de la experti. Casa ta va straluci de curatenie intr-un timp record.

Si nu uita ca, pana la finalul lunii noiembrie, Cif si Domestos sunt Si harnici Si darnici si te premiaza prin tragere la sorti cu vouchere Mobexpert in valoare de 2000 RON sau contravaloarea lor in bani.

Cumperi Cif si Domestos in valoare de 35 RON, trimiti SMS la numarul scurt 1877 si esti inscris automat. Gasesti mai multe detalii pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/siharnicisidarnici

Sursa foto interior: Shutterstock

Sursa foto prima pagina: Dreamstime

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.