Setari Cookie-uri

Grija pentru o piele sanatoasa, cel mai frumos cadou de la Eucerin

Pachetele cadou de la Eucerin sunt alegerea ideala pentru femeile sofisticate care au grija de sanatatea pielii lor

comunicat de presa

Deja incepem sa ne gandim cu entuziasm si nerabdare la magia sarbatorilor de iarna. La fel ca in fiecare an, vrem sa facem surprize frumoase persoanelor dragi din viata noastra pentru care ne dorim tot ce este mai bun si cautam astfel, cadoul perfect.

Pachetele cadou de la Eucerin sunt alegerea ideala pentru femeile sofisticate care au grija de sanatatea pielii lor si isi doresc intotdeauna produse cu o eficienta demonstrata. Cu un design in editie limitata si un look&feel premium, produsele Eucerin ambalate de sarbatoare vor fi cu siguranta cadourile perfecte. Fie ca vrei sa aduci zambetul pe buze unei prietene dragi, mamei sau sotiei, poti alege una dintre cele trei variante propuse:

1. Amana aparitia primelor linii fine, de expresie, protejand in acelasi timp tenul sensibil

Pentru femeile din viata ta care acum incep sa faca cunostinta cu primele riduri fine, pachetul cadou Eucerin Q10 este exact ceea ce au nevoie.

Citește și:

Pe masura ce inaintezi in varsta, incetineste procesul de autoregenerare a pielii, iar aceasta devine predispusa la aparitia primelor semne ale imbatranirii: ridurile. Insa, daca pe langa problema liniilor de expresie, te lovesti si de problema tenului sensibil, este important sa-ti alegi produse antirid care sa nu-ti irite pielea. Pentru ca nu contine parfum si coloranti, gama Eucerin Q10 Active este alegerea corecta, stimuland regenerarea naturala a celulelor tenului sensibil prin intermediul coenzimei Q10 din compozitie. Liniile fine si ridurile sunt reduse, iar pielea este protejata eficient impotriva iritatiei.
Pachetul include:

• Crema de zi Q10 Active contracareaza direct activitatea celulara redusa, una dintre cauzele cele mai importante ale formarii ridurilor. Printr-o utilizare regulata, profunzimea ridurilor este redusa in mod vizibil in 5 saptamani. Produsul este ideal ca baza de machiaj si nu contine parfum.
• Crema de noapte Q10 Active imbunatateste substantial procesul de regenerare al celulelor pielii pe timpul noptii, completand ritualul de ingrijire inceput cu crema de zi si reducand profunzimea acestora dupa numai 5 saptamani de utilizare.

Citește și:

Pret in farmacii: 127 Lei (25% reducere la pachet)

2. Pastreaza-ti tenul perfect, luminos si fara riduri

Femeile care doresc urmarea unui program anti-rid complet, care sa livreze rezultatele promise, vor adora pachetul-cadou Eucerin HYALURON-FILLER. Produsele Eucerin HYALURON-FILLER utilizeaza combinatia unica dintre acidul hialuronic si bio-glicozidul saponina, care lupta eficient impotriva ridurilor profunde, umplandu-le de la interior spre exterior. Pentru ca actioneaza atat in straturile superficiale, cat si in straturile profunde ale pielii, produsele din gama Eucerin HYALURON-FILLER hidrateaza in mod placut pielea. Pachetul contine urmatoarele produse:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.