Setari Cookie-uri

Grija pentru o piele sanatoasa, cel mai frumos cadou de la Eucerin

Pachetele cadou de la Eucerin sunt alegerea ideala pentru femeile sofisticate care au grija de sanatatea pielii lor

• Crema de zi Eucerin HYALURON FILLER cu protectie UVA si FPS 15. Aceasta estompeaza ridurile profunde, chiar si cele din jurul gurii sunt reduse vizibil in scurt timp, crema fiind creata special pentru tenul uscat, care are nevoie de o ingrijire speciala. Tenul, o data cu inaintarea in varsta, avand o tendinta naturala de uscare.
• CADOU, 2 fiole serum concentrat HYALURON-FILLER. Serumul concentrat sporeste efectul ingrijirii zilnice anti-rid, ajutand pielea sa-si recapete rapid aspectul tineresc si revigorat, actionand la nivelul stratului epidermal. O fiola de serum concentrat este suficienta pentru o saptamana de utilizare, atat ziua, cat si noaptea si este atat de compact incat iti incape mereu intr-un buzunar al posetei.

Pret in farmacii: 108 Lei

3. Bucura-te de mai mult volum, mai multa expresivitate

Citește și:

Odata cu varsta, expresia faciala tradeaza o stare de oboseala, stres sau tristete, semn ca trecerea timpului este ireversibila. Acestea indica, de fapt, pierderea volumului tenului - pielea se lasa, conturul facial se pierde, iar aspectul tanar dispare.

Colaborand cu medicii dermatologi, expertii Eucerin au dezvoltat gama Eucerin VOLUME-FILLER care reda volum tenului si ofera fermitate pielii, redefinind conturul facial, pentru mai multa expresivitate.

Formula Eucerin VOLUME-FILLER combina trei ingrediente active: Magnolol, un extract din magnolie, imbunatateste aspectul pielii activand si stimuland multiplicarea celulelor ce genereaza de pana la trei ori mai mult volum pielii, Oligopeptide, care stimuleaza metabolismul pielii actionand asupra retelei fibrelor de colagen, conferind fermitate si Acid hialuronic, ce optimizeaza hidratarea pielii si reduce ridurile.
Pachetul include:

Citește și:

• Crema de zi VOLUME-FILLER care ofera o ingrijire intensiva si protectie impotriva radiatiei solare datorita FPS 15. Indicata pentru tenul uscat, crema reprezinta o foarte buna baza de machiaj si este non-comedogenica.

• Crema de noapte mini VOLUME-FILLER care ajuta la regenerarea celulara pe timpul noptii datorita dexpanthenolului. Ideala pentru toate tipurile de ten. 20ml

Pret in farmacii: 108 Lei

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.