Setari Cookie-uri

Samsung GALAXY S5 si dispozitivele inteligente Gear 2 si Gear Fit au fost lansate oficial pe piata locala

Samsung Electronics lanseaza in Romania ultima generatie a GALAXY S, noul GALAXY S5, care, alaturi de dispozitivele purtabile Gear 2 si Gear Fit, aduce inovatia relevanta in viata de zi cu zi a utilizatorilor, oferindu-le noi experiente la puterea a 5-a. Samsung GALAXY S5, Gear 2, Gear 2 Neo si Gear Fit vor fi disponibile pe piata locala in cursul lunii aprilie, in retele partenerilor Samsung.

Comunicat de presa

"Samsung acorda o atentie deosebita inovatiei, oferindu-le consumatorilor produse care sa se integreze in stilul lor de viaţa si care sa corespunda asteptarilor lor. Am remarcat ca utilizatorii isi doresc un design inovator, dar si practic, vor cea mai buna si mai usor de folosit camera foto si o conectivitate rapida. Samsung a tinut cont de toate acestea cand a creat GALAXY S5, dispozitivul care redefineste rolul smartphone-ului in viata noastra", a declarat Alexandru Munteanu, seful diviziei Telecom al Samsung Electronics Romania.

Noul GALAXY S5 imbina perfect functiile avansate ale camerei foto cu cea mai rapida conectivitate, dar si cu instrumente de fitness special dezvoltate si functii sporite de protectie a dispozitivului, astfel incat utilizatorii sa fie in permanenta activi.

Citește și:

Capteaza clipele cu adevarat importante

Cu Galaxy S5, momentele sunt mai usor de surprins si impartasit cu cei dragi. Utilizatorii beneficiaza acum de o camera de 16 megapixeli si de o interfata ce ofera posibilitatea de a fotografia, edita si impartasi continutul mult mai usor.

GALAXY S5 vine cu o noutate absoluta in ceea ce priveste camera foto, cel mai rapid auto focus de pe piata, de pana la 0,3 secunde, dar si cu tehnologia HDR, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a realiza imagini la cea mai buna calitate indiferent de conditii.

Samsung GALAXY S5 aduce si cele mai rapide conexiuni datorita functiei Download Booster, ce permite cresterea vitezei de download prin folosirea Wi-Fi si LTE simultan, oriunde s-ar afla utilizatorii.

Fii activ mentine-te in forma

Functia S Health 3.0 le ofera utilizatorilor posibilitatea sa se mentina in forma, tinandu-i in permanenta la curent cu informatii despre starea lor fizica, cu ajutorul mai multor instrumente, precum pedometru, istoricul dietelor si exercitiilor si, ca noutate, un sistem prin care pot afla ritmul cardiac.

Citește și:

O alta noutate adusa de GALAXY S5 consta in rezistenta la apa si praf a dispozitivului (certificare IP67). Pentru a oferi mai multa siguranta informatiilor utilizatorilor, GALAXY S5 vine cu posibilitatea de scanare a amprentei prin Finger Scanner, ce permite in acelasi timp garantia efectuarii unor plati sigure si fara probleme.

De asemenea, consumul bateriei poate fi redus semnificativ in cazuri de urgenta, datorita modului Ultra Power Saving ce preschimba display-ul in alb/ negru si inchide toate aplicatiile nefolosite.

GALAXY S5 completeaza stilul fiecarui utilizator, datorita design-ului modern si unei varietaţi de culori - Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue sau Copper Gold.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.