Setari Cookie-uri

Samsung GALAXY S5 si dispozitivele inteligente Gear 2 si Gear Fit au fost lansate oficial pe piata locala

Samsung Electronics lanseaza in Romania ultima generatie a GALAXY S, noul GALAXY S5, care, alaturi de dispozitivele purtabile Gear 2 si Gear Fit, aduce inovatia relevanta in viata de zi cu zi a utilizatorilor, oferindu-le noi experiente la puterea a 5-a. Samsung GALAXY S5, Gear 2, Gear 2 Neo si Gear Fit vor fi disponibile pe piata locala in cursul lunii aprilie, in retele partenerilor Samsung.

Dispozitive inteligente pentru mai multa libertate de exprimare

Odata cu noul GALAXY S5, Samsung a dezvoltat o noua generatie de dispozitive Gear, conceputa pentru a oferi o noua experienta in materie de conectivitate, personalizare si control.

Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo sunt noile accesorii inteligente, ce le ofera utilizatorilor mai multa libertate de miscare fiind, in acelasi timp, in permanenta conectati. Atat Gear 2 cat si Gear 2 Neo vin cu un design minimalist, dar si cu functii de ultima generatie.

Noile dispozitive inteligente permit acceptarea sau respingerea apelurilor primite si vizualizarea mesajelor sau notificarilor, dar si personalizarea notificarilor in functie de importanta si frecventa de utilizare a acestora.

Pentru ambele dispozitive, Samsung a creat aplicatii de fitness speciale, astfel incat utilizatorii sa isi poata crea antrenamente de fitness in timp real, personalizate, precum si sa isi masoare pulsul.

Citește și:

Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo le ofera utilizatorilor posibilitatea de a controla dispozitivele electronice (TV si set-top box) prin intermediul aplicatiei WatchON Remote. De asemenea, noile accesorii inteligente se pot conecta la o gama variata de dispozitive Samsung si pot beneficia de o multitudine de aplicatii.

Utilizatorii pot surprinde orice moment important datorita camerei foto, care acum nu mai este instalata pe bratara, ci integrata in corpul principal al dispozitivului. Astfel, utilizatorii au mai multa libertate in accesorizarea tinutelor si exprimarea stilului personal datorita bratarilor moderne, disponibile in mai multe culori: Charcoal Black, Gold Brown si Wild Orange pentru Gear2 si Charcoal Black, Mocha Grey si Wild Orange pentru Gear2 Neo.

Partenerul inteligent pentru o viata activa

Samsung a extins linia de dispozitive inteligente purtabile cu noul Gear Fit, conceput pentru utilizatorii cu un stil de viata activ, oferindu-le acestora posibilitatea de a fi mereu in forma, fara a renunta la conectivitate.

Citește și:

Ecranul Super AMOLED curbat de care beneficiaza noul Gear Fit reprezinta o premiera in industrie, imbinand tehnologia de ultima ora Samsung cu cele mai noi instrumente de fitness.

Astfel, Samsung le ofera utilizatorilor una dintre cele mai moderne solutii de fitness, avand in plus posibilitatea de a primi in timp real notificari de la dispozitivele lor GALAXY, precum apeluri, e-mail-uri, mesaje, alarme, S-planner si alte aplicatii.

Cu Samsung Gear Fit utilizatorii isi pot exprima stilul personal datorita curelelor disponibile in diferite nuante - Black, Orange si Mocha Grey.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.