Setari Cookie-uri

J Beverly Hills - Cel mai inalt standard al artei ingrijirii si colorarii parului

Unul dintre cele mai apreciate branduri profesionale, J Beverly Hills, este prezent incepand din vara acestui an in Romania

Crezul meu este acela ca intotdeauna va exista ceva mai bun, mai performant, mai eficient, iar J Beverly Hills intruneste o mare parte dintre lucrurile pe care le-am cautat indelung. In primul rand este foarte usor de inteles si de aplicat, gama de vopsele pentru par surprinde prin rapiditatea actiunii, rezistenta incredibila a pigmentilor de culoare si posibilitatile infinite de asociere a nuantelor, imaginea brandului este una curata, iar accentul pus pe educatie reprezinta unul dintre atuurile principale.

In curand, seminariile J Beverly Hills vor fi organizate si in Romania, iar in toamna acestui an, ma voi indrepta impreuna cu echipa mea spre Hollywood, acolo unde va avea loc cel mai amplu eveniment international dedicat stilistilor: Global Concept.” - declara Cristian Scutaru, owner-ul .1 Concept si cel care a efectuat demersurile pentru aducerea brandului J Beverly Hills in Romania.

Citește și:

Juan Juan, fondatorul brandului si hairstylist-ul la care apeleaza numeroase personalitati ale showbiz-ului american, celebritatile efervescentului Hollywood sau modele de talie internationala - Blake Lively, Kimberly Cole, Rihanna, Taylor Swift, Beyonce, Katy Perry - si-a concentrat toate eforturile in vederea punerii la punct a unui concept unic care atrage printr-un sofisticat amestec de stiinta, tehnologie avansata si traditie.

In fascinantul univers J Beverly Hills, plamadit sub soarele Californiei si decriptat in salonul situat pe Green Street Pasadena , devenit deja un “beauty icon” in randul clientelei selecte, absolut toate codurile frumusetii sunt rescrise.

Secretul gamei J Beverly Hills consta in cateva elemente cheie, menite sa imprime diferente notabile oricarui protocol de ingrijire, tratare sau colorare a parului: 80% ingrediente botanice – cel mai ridicat procent regasit intr-o gama profesionala, proteine de keratina, cei 19 aminoacizi esentiali pentru o podoaba capilara sanatoasa (prezenti in mod natural in structura fibrei capilare si reprodusi in laboratoare gratie tehnologiilor de ultima generatie), cea mai mare diversitate de pigmenti sub raportul marimii si a greutatii moleculare, obtinuti prin aportul nanotehnologiei moderne si lipsa oricaror parabeni sau sulfati din formula produselor.

Citește și:

Conceptul inovator de ingrijire capilara J Beverly Hills, pune accentul atat pe tratare si reparare, cat mai cu seama pe preventie si pe un ritual sustinut, al carui punct de plecare il reprezinta tratamentele profesionale derulate in salon si continuate de fiecare client in parte acasa, prin utilizarea consecventa a produselor recomandate de hairstylisti. Nu intamplator, J Beverly Hills reuneste in gamele sale produse special adaptate nevoilor diferitelor tipuri de par, extrem de usor de identificat, insa pentru utilizarea carora, aportul specialistilor din salon este vital.

Gamele J Beverly Hills sunt concepute in raport cu gradul de sensibilizare a fibrei capilare, hairstylistii fiind aceia care in urma unei sesiuni de diagnoza amanuntite, identifica produsele adaptate conditiei parului si nevoilor punctuale ale acestuia. J Beverly Hills organizeaza gamele de ingrijire in jurul a patru nivele de degradare, pentru a raspunde exigentelor fiecarui tip de par.

Citește și:

Nivelul 1 de ingrijire (gama Everyday - sampon, balsam si masca cu extracte de mango si rozmarin) corespunde unui par cu aspect usor tern, cuticule sensibilizate si care se incurca in timpul pieptanarii, Nivelul 2 are in vedere parul fragil, caracterizat de un grad de uscare accentuat, aspru la atingere, care se electrizeaza usor si care are toate straturile cuticulei afectate (gama Fragile – sampon, balsam si masca pe baza de musetel, salvie si urzica), Nivelul 3 ofera solutiile ideale pentru tratarea parului casant, rar, extrem de uscat si lipsit de stralucire, trecut prin numeroase procese chimice gresit executate (gama Rescue cu o formula anti-aging si ingrediente botanice active – afine si polifenoli din seminte de struguri, ce protejeaza impotriva actiunii radicalilor liberi si imbunatateste gradul de elasticitate a parului), iar Nivelul 4 reprezinta elixirul care readuce la viata parul complet deteriorat, casant, uscat si lipsit de elasticitate si de vigoare (gama Platinum – fiolele si serumul pentru tratamente profesionale efectuate in salon, completate de samponul si masca pentru utilizare acasa, pe baza de ulei de cocos, ulei de argan si ulei din seminte de struguri).

Citește și:

Cele patru nivele de ingrijire J Beverly Hills, usor a fi urmate de hairstylisti si intelese de clienti, sunt completate de cateva linii speciale concepute pentru a veni in intampinarea celor mai intalnite probleme referitoare la tinuta si aspectul parului, dar si la starea de sanatate a scalpului. Pentru parul fin si lipsit de volum, J Beverly Hills a creat gama Addbody (sampon si balsam) pe baza de seminte de morcovi, rozmarin si ulei de migdale, cu rol de revitalizare, fortificare, hidratare si redare a stralucirii fibrei capilare. Parul aspru si cu tendinta accentuata de ingrasare isi gaseste corespondentul in gama Control (sampon si balsam) care netezeste cuticulele, hidrateaza parul, previne electrizarea si ruperea acestuia (contine extracte de salvie, lavanda, cimbru, urzica si sofran). Scalpului care se confrunta cu un grad ridicat de seboree, cu diferite tipuri de dermatite sau cu psoriazis ii vine in ajutor samponul Solutions (rozmarin, jojoba, ceai verde) care echilibreaza nivelul PH-ului, stimuleaza circulatia sangvina, calmeaza iritatiile si inflamatiile, previne deshidratarea si uscarea.

Citește și:

Special pentru grooming-ul masculin, J Beverly Hills a conceput si o linie adaptata nevoilor zilnice de ingrijire – Men – care contine un sampon si un balsam hidratant pentru uz frecvent (pe baza de aloe si urzica), gel de ras, after-shave si produse de styling (gel, crema modelatoare, crema care confera textura parului, gel pentru stralucire).

Gamele profesionale J Beverly Hills sunt distribuie in Romania de World Beauty Concept si sunt destinate utilizarii in cele mai bine cotate saloane. Clientii individuali pot achiziona produsele J Beverly Hills din saloanele .1 Concept (Str. Stirbei Voda, nr.53-55), Art of Hair (Constanta) si Princess Beauty (Timisoara), acestea numarandu-se printre primele centre exclusiviste de beauty care le-au introdus in meniul de servicii.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.