Setari Cookie-uri

Cafea Verde "Shazili Slim & Fit"

Din pacate, majoritatea oamenilor considera ca infometarea este solutia ideala pentru a scadea in greutate, lucru total gresit!

Comunicat de presa

Descopera un produs nou pe piata romaneasca, 100% natural si care se bucura deja de aprecierea multor persoane, incepand cu medicii nutritionisti si terminand cu oamenii fara cunostinte medicale majore, dar care au avut curiozitatea de a incerca beneficiile cafelei verzi.

Cafeaua verde "Shazili Slim & Fit" imbina dorinta de a regla greutatea corporala cu dorinta de a avea un stil de viata sanatos. Produsul se prezinta sub forma de pliculete, asemanatoare celor de ceai si se utilizeaza intocmai- infuzie cu apa fierbinte, avand o placuta aroma de mar verde. Ambalajul Smart in care se regasesc pliculetele de cafea verde ne ajuta sa monitorizam consumul!

Pe langa scaderea in greutate, acest produs are si nenumarate beneficii asupra sanatatii, fiind un produs 100% natural: scade nivelul colesterolului, detoxifiaza organismul , regleaza tranzitul intestinal, metabolismul si circulatia sanguina crescuta.

Citește și:

Mod de administrare: se bea cate o cana de cafea verde de doua ori/zi , inainte de mesele principale (dimineata si seara) , timp de cel putin 2 saptamani. Produsul se consuma cald!

Nerecomandat : persoanelor sub 18 ani si peste 60 ani , cat si persoanelor care au suferit de atac de cord, femeilor insarcinata, femeilor care alapteaza!

Recomandam consumul de cafea verde "Shazili Slim & Fit" alaturi de un regim alimentar sanatos, pentru un organism echilibrat si eficient ce poate face fata mai usor stresului cotidian.

Spor la sanatate!

Afla mai multe informatii pe www.shazili.ro

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.