Setari Cookie-uri

OalaCuBunatati intra pe piata de mancare italieneasca

OalaCuBunatati, fondatorul conceptului de livrare de mancare romaneasca la oala si lider al segmentului, intra pe piata de mancare italieneasca si incheie un parteneriat cu Trattoria Verdi, unul din cele mai puternice branduri ale gastronomiei italienesti de pe piata din Bucuresti.

Comunicat de presa

OalaCuBunatati, fondatorul conceptului de livrare de mancare romaneasca la oala si lider al segmentului, intra pe piata de mancare italieneasca si incheie un parteneriat cu Trattoria Verdi, unul din cele mai puternice branduri ale gastronomiei italienesti de pe piata din Bucuresti. Noul meniu va avea 30 de noi preparate, gatite de bucatarii lantului de restaurante cu specific italian fara adaos de aditivi sau conservanti si doar din ingrediente de cea mai buna calitate.

"Noul meniu imbina perfect gusturile autentice romanesti, atat de indragite de clientii nostri cu aromele bucatariei italienesti, ce se regasesc din ce in ce mai des printre preferintele romanilor. Intotdeauna am fost atenti la nevoile clientilor nostri si ne propunem ca acestia sa poata comanda orice tip de preparate, gatite special pentru ei, la comanda. Suntem siguri ca am facut cea mai buna alegere in incheierea parteneriatului cu Trattoria Verdi. Daca preparatele romanesti sunt pregatite de 12 bucatari specializati in bucataria autohtona, era normal ca pentru completarea meniului OalaCuBunatati sa alegem un brand recunoscut pentru maiestria cu care stapaneste gastronomia italiana", a declarat Alin Stan, Co-Fondator OalaCuBunatati.

Citește și:

Lasagna, pastele al forno si supele crema vor fi vedetele noului meniu. In plus, clientii OalacuBunatati vor putea alege si dintre pasta frutti di mare, cannelloni, pollo inferno si tiramisu.

"Ne bucuram ca avem ocazia sa colaboram cu un brand atat de puternic, cum este OalaCuBunatati. Propunerea de parteneriat venita din partea lor ne-a confirmat apetitul pe care romanii il au pentru bucataria italiana si suntem siguri ca noile preparate din meniul OalaCuBunatati se vor bucura de un real succes. Acestea vor fi gatite intr-un procent de 100% de bucatarii Trattoria Verdi si vor avea aceeasi calitate ca si produsele ce sunt servite in locatiile fizice ale brandului.", a declarat Viorel Bacanu, Fondator Trattoria Verdi.

Preparatele italienesti au fost introduse in meniul OalaCuBunatati incepand cu luna octombrie 2014 si pot fi comandate de pe www.oalacubunatati.ro.

Citește și:

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.