Setari Cookie-uri

Un nou concept de wellbeing in Romania: BODHI

BODHI este un concept unic de wellbeing Romania ce incorporeaza yoga, masajul Thai Yoga, tehnici de meditatie, precum si retreaturi nationale si internationale.

comunicat de presa:

BODHI promoveaza un sistem educational si un stil de viata sub conceptul “holisitic living”. Aceasta inseamna un fel de a trai echilibrat si constient, unde sanatatea, increderea in sine, dragostea, fericirea, pacea, satisfactia reciproca in relatii si increderea in ceilalti – sunt toate sinonime cu viata.

Motto-ul BODHI este “Serenitate in miscare”

Atunci cand pasiunea lui instructorului de yoga Rezan pentru un stil de viata constient a intalnit filozofia yoghina si invataturile buddhiste, s-a produs o transformare interioara.

De la cele mai renumite manastiri buddhiste din Thailanda, Nepal pana in Myanmar, la scolile tibetane de buddhism si meditatie, cunoasterea pe care a dobandit-o pe acest drum este menita sa fie impartasita cu cei ce rezoneaza cu astfel de invataturi.

Citește și:

Fiind certificat in forma traditionala de Himalayan Hatha Yoga, Iyengar si Yin Yoga, cat si profesor acrediat de Yoga Alliance (USA), Rezan doreste sa inspire cat mai multi oameni sa-si afirme potentialul si sa practice ceea ce ii face fericiti.

Pe langa yoga, Rezan a mai studiat masajul Thai Yoga inca din 2012, la Scoala de masaj Thai Shivagakomarpaj (Vechiul spital de medicina) si scoala de masaj Sunshine din Chiang Mai, Thailanda, unde a fost acreditat ca terapeut.

A avut privilegiul sa lucreze si sa invete de la multi maestrii Thai, efectuand peste 300 de ore de studiu si practica.

Pentru a avea parte de experienta BODHI doritorii sunt asteptati in Bucuresti intr-una din locatiile unde Rezan isi impartaseste cunostiintele (desfasoara activitatea):

• In oaza de liniste de la Piscina Floreasca— de luni pana sambata (7:30-9:00 a.m) pana la 1 cctombrie.
• Dance Room (cladirea Universul) — marti si joi de la 19:30-21:00
• Pentru prima oara in Romania, Yoga intalneste Crossfit-ul si se completeaza reciproc pentru un stil de viata sanatos si echilibrat. Crossfit Groove — sambata de la 10:30 a.m
• Fit & Famous — joi de la ora 9:30 a.m
• Hermitage Spiritual Hub — din 19 Septembire

Citește și:

De asemenea BODHI pregateste la inceputul anului 2016 un retreat in inima culturala a Thailandei si anume in orasul Chiang Mai. Participantii la acest retreat vor avea ocazia sa exploreze strazi impanzite de temple intr-un oras vechi de 700 de ani, sa guste mancaruri traditionale si sa se bucure de peisajul inedit, toate acestea fiind completate de practica yoga si a meditatiei alaturi de profesori internationali.

Primavara 2016 va fi intampinata tot cu un retreat, de data aceasta pe o insula paradisiaca din Indonesia, unde participantii se pot bucura de cultura autentica indoneziana.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.