Setari Cookie-uri

Diversitatea antrenamentelor - cheia unei siluete perfecte

Pentru ca rezultatele sa nu intarzie sa apara este important sa schimbi exercitiile si sa incerci clase noi.

Stiai ca diversitatea antrenamentelor fizice este la fel de utila ca cea din alimentatie? Repetand aceleasi tipuri de exercitii, corpul nu va mai reactiona la stimuli si nu vei mai vedea rezultatele dorite. Din acest motiv, expertii World Class iti recomanda sa alternezi clasele.

Caloriile arse in timpul unei clase depind si de frecventa cu care ai practicat-o. Atunci cand faci pentru prima data un anumit tip de antrenament, atentia este indreptata catre executarea corecta a exercitiilor si nu la intensitatea acestora. Pe masura ce te antrenezi mai des, vei arde din ce in ce mai multe calorii, insa dupa o perioada arderile vor stagna, iar rezultatele nu vor mai fi atat de spectaculoase.

Pentru ca rezultatele sa nu intarzie sa apara este important sa schimbi exercitiile si sa incerci clase noi.
Tocmai pentru a-ti oferi aceasta varietate, programele Les Mills, pe care le gasesti in exclusivitate la World Class, se schimba o data la trei luni. Desi fiecare clasa Les Mills are o structura de baza, in mod regulat sunt lansate versiuni upgradate ale programelor, gandite astfel incat sa ofere continuitate in antrenamente, sa iti provoace corpul si sa iti aduca rezultatele dorite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.