Setari Cookie-uri

World Class Romania lanseaza programul LET’S GO YOU

Grija pentru corp si starea de bine motiveaza 85% dintre romani sa aiba o viata activa

comunicat de presa:

World Class Romania, lider in industria de wellness autohtona, lanseaza programul de 8 saptamani LET’S GO YOU si ii provoaca pe romani sa adopte un stil de viata sanatos si activ.

Cu ocazia lansarii LET’S GO YOU, World Class a efectuat recent un studiu online , cu scopul de a identifica predispozitia romanilor pentru adoptarea unui stil de viata sanatos si pentru practicarea de activitati sportive. Studiul a inregistrat 4.147 de respondenti si a relevat faptul ca grija pentru corp si starea de bine motiveaza 85% dintre romani sa aiba o viata activa. Mai mult, majoritatea considera ca un stil de viata sanatos inseamna si o alimentatie corecta, motiv pentru care 79% acorda o atentie deosebita acestui aspect.

LET’S GO YOU pune la dispozitia clientilor World Class un plan alimentar personalizat, coaching si antrenamente cu un antrenor personal. In functie de nevoile fiecaruia, programul este disponibil in trei variante: slabire, crestere a masei musculare si mentinere. De asemenea, LET’S GO YOU ofera acces la o platforma online si o aplicatie pentru mobil, unde utilizatorii primesc 24/7 informatii despre planul alimentar, antrenamente si pot comunica prin live chat cu nutritonistul si antrenorul personal.

Citește și:

Sectiunea de nutritie include recomandari si retete care pot fi comandate sau pregatite acasa, iar cea cu antrenamente, pe langa explicatiile necesare, contine si materiale video pentru fiecare exercitiu. In plus, se vor trimite notificari si newslettere de motivare pe teme de wellbeing, dieta si sport care sa ajute clientii sa adopte mai usor noul stil de viata.

“LET’S GO YOU intampina nevoia oamenilor pentru servicii personalizate si de a fi asistati si sustinuti pas cu pas in imbunatatirea per ansamblu a stilului de viata. Daca pana nu demult activitatea fizica era asociata exclusiv cu efort si oboseala, in prezent este parte integranta a unei filozofii de viata pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care si rolul antrenorului personal a devenit foarte important si motivant.

Cu noul program LET’S GO YOU, continuam strategia World Class pe termen lung de a integra mersul Ia sala de sport in viata sociala a membrilor nostri”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Romania si Serbia.

Citește și:

Programul LET’S GO YOU este disponibil in toate centrele de fitness din reteaua World Class Romania. La achizitionarea oricarui abonament la centrele premium W si oricarui pachet: Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit. Aplicatia dedicata pentru mobil se poate descarca atat din App Store, cat si din Google Play.

Pentru mai multe detalii, accesati: https://letsgoyou.worldclass.ro/

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.