Setari Cookie-uri

Nutricosmeticele sau dieta mediteraneana intr-o capsula!

Noile tendinte in materie de ingrijire personala si wellness au venit in completarea produselor cosmetice cu o alternativa: nutricosmeticele

comunicat de presa:

In ultimii ani am devenit tot mai constienti de importanta unei alimentatii corecte si a unei vieti active. Stim ca stresul este cel care determina aparitia multor dezechilibre, dar la fel de bine stim si ca cea mai buna metoda de prevenire a imbolnavirii sau a aparitiei si instalarii semnelor imbatranirii este introducerea in dieta a unor alimente, care nu doar ne hranesc, dar ne si ajuta sa ne mentinem cat mai mult tineretea si vitalitatea.

Noile tendinte in materie de ingrijire personala si wellness au venit in completarea produselor cosmetice cu o alternativa: nutricosmeticele, suplimente ce sporesc frumusetea printr-un efect din interior, nu doar printr-un efect exterior. Nutricosmeticele sunt cea mai noua inovatie in materie de ingrijire personala si sunt suplimente pe baza de substante nutritive, cu rolul de a spori sanatatea pielii, parului si unghiilor, dar si pentru a da un plus de vitalitate intregului organism.

Citește și:

Verva Beauty este un produs anti-aging sub forma de capsule, disponibil acum si pe piata din Romania. Formula Verva Beauty este una inspirata din dieta mediteraneana, binecunoscuta pentru efectele ei benefice asupra pielii, parului si tonusului general al organismului.

Daca ne gandim ca o dieta dezordonata si un stil de viata nesanatos se resimt pe piele prin aparitia timpurie a ridurilor, prin revenirea acneei sau printr-un un aspect tern al tenului, atunci este normal sa realizam ca aceste probleme pot fi combatute si inversate in primul rand printr-o nutritie corespunzatoare.

Nutricosmeticele ofera un boost din interior frumusetii celor care le consuma si au grija ca aportul de nutrienti al acestora sa fie unul corect.

Verva Beauty contine colagen marin si vitaminele A si B3 pentru mentinerea sanatatii pielii, extract de luminita noptii pentru hidratare, biotina pentru un par puternic, noua surse de antioxidanti pentru protectie, printre care si extract de rodie, despre care studiile arata ca are o capacitate antioxidanta de pana la trei ori mai mare decat ceaiul verde.

Citește și:

Efectele nutricosmeticelor se vad in timp si se recomanda cure de cel putin trei luni, dar rezultatele se mentin pe o durata mai mare decat in cazul folosirii a doar produse cosmetice. O cura de Verva Beauty contribuie la sporirea elasticitatii pielii, intarirea unghiilor si cresterea rezistentei parului. Un studiu realizat pe 20 de femei cu varste intre 33 si 59 de ani arata ca utilizarea echivalentului a doua capsule de Verva Beauty timp de 30 de zile scade adancimea ridurilor din jurul ochilor cu pana la 21%.

Si pentru ca frumusetea izvoraste nu doar din sanatatea corpului, dar si din echilibrul interior, Verva recomanda o Cura de Frumusete, ce cuprinde un program de 12 saptamani, pe parcursul carora ni se recomanda sa introducem treptat in viata noastra acele deprinderi ce conduc la sporirea starii de bine: sport, meditatie, opt ore de somn, doi litri de apa pe zi, o alimentatie sanatoasa, dar si sa fim mai buni cu ceilalti si, mai ales, cu noi.

Citește și:

Mai multe informatii despre nutricosmeticele Verva Beauty si Cura de Frumusete recomandata gasiti pe www.verva.me.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.