Setari Cookie-uri

Fashion Days: Top trenduri pentru sezonul primavara/vara 2016

Fashion Days, destinatia numarul 1 de fashion, prezinta, sub umbrela Time to Change, noile tendinte pentru sezonul primavara/vara 2016.

Tendinte pentru ei

Utility – Piese military pentru fiecare stil

trenduri

Designul si functionalitatea merg mana in mana in sezonul primavara/vara 2016. Produsele inspirate de uniformele profesionale sunt populare in aceasta perioada si pentru ca materialele folosite au o calitate superioara. Trendul include piese military in tonuri de kaki, tricouri albe sau in tonuri de verde inchis, pantaloni lejeri, jachete bomber, iar tinuta este completata cu adidasi, rucsac si o sapca. Daca acest trend este alegerea ta pentru sezonul primavara/vara, gasesti aici cateva sugestii.

Stripes – Dungile, un must-have in orice garderoba

Fashion Days

Stim bine ca dungile ocupa un loc de baza in garderoba masculina si, indiferent daca acestea sunt in degradé, multicolore sau traditionale, efectul vizual obtinut are influente nautice cat cuprinde.

Alatura-te acestui trend si asorteaza aproape orice piesa din garderoba ta casual cu un top relaxat in dungi. Lasa dungile sa stea sub un sacou impecabil croit sau sub o geaca de blugi si fa-i pe cei din jur sa se gandeasca la Riviera Franceza atunci cand te vad, asortand la toate o pereche de pantaloni cu croiala chino si niste pantofi sport din material textil de tip canvas. Am strans pentru tine sute de modele potrivite pentru vara, aici. Incearca-le!

Citește și:

Modern Blues – Simplitate si design contemporan

Fashion Days

Piesele moderne imaginate de designeri in acest sezon sunt noile elemente de baza din garderoba barbatilor. Avand croieli ireprosabile, versatile, cu design contemporan si linii curate, acestea adauga o nota de claritate si o patina de rafinament oricarei tinute.

Investeste in camasi simple, pantaloni cu croiala clasica, ca de costum, jachete si costume, tricouri polo cu silueta lejera, blugi bootcut, genti messenger si tip servieta. Alege sa-ti condimentezi tinuta cu ajutorul unei perechi elegante de incaltaminte, ca sa fii in tendinte, si nu ocoli detaliile chic care iti intregesc aspectul. Stilistii Fashion Days au pregatit pentru tine cateva propuneri.

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.