Setari Cookie-uri

Fashion Days: Top trenduri pentru sezonul primavara/vara 2016

Fashion Days, destinatia numarul 1 de fashion, prezinta, sub umbrela Time to Change, noile tendinte pentru sezonul primavara/vara 2016.

comunicat de presa

Fashion Days, destinatia numarul 1 de fashion, prezinta, sub umbrela Time to Change, noile tendinte pentru sezonul primavara/vara 2016, care te vor ajuta sa-ti gasesti inspiratia pentru un stil perfect. Astfel, poti cumpara colectii in season de la branduri de top la nivel international, precum Esprit, Desigual, Clarks, Pepe Jeans, United Colors of Benetton, Gant, Just Cavalli si multe altele.

Mai mult, Fashion Days ofera clientilor sai posibilitatea de a-si alege combinatiile vestimentare preferate, dintr-o selectie vasta de peste 500.000 de produse, de la peste 1.000 de branduri de piese vestimentare, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii, cu livrare rapida si posibilitatea de retur gratuit. Introdus la inceputul acestui an, serviciul ofera posibilitatea de a returna, in termen de 30 de zile, unul sau toate produsele achizitionate, indiferent de valoarea coletului sau de modalitatea de plata.

Citește și:

Specialist in dezvoltarea unui stil personal autentic, Fashion Days te incurajeaza sa experimentezi si sa faci schimbari pozitive in garderoba ta. Chiar daca dificila, schimbarea este oricand binevenita. Iesi din zona ta de confort, incearca noile trenduri, mixeaza culori si paternuri si alege sa fii feminina, romantica sau chiar glam – orice nu ai avut curaj sa testezi pana acum, acum e momentul potrivit.

Pentru inspiratie, echipa de stilisti Fashion Days a creat TREND REPORT primavara/vara 2016, un dosar de stil care te va ajuta sa iti pui in valoare stilul sau, de ce nu, sa il schimbi radical. Mai multe informatii despre tendintele acestui sezon pot fi gasite pe blogul Fashion Days – The Daily Issues, dar si in noul video, disponibil aici.

Trenduri pentru ele

Metallics – Pentru un strop de stralucire

trenduri

In acest sezon, accentul este pus pe nuante metalizate, inspirate atat din viitor, cat si din opulenta anilor '80. Chiar daca nu exista reguli in combinarea pieselor metalizate, vei vedea ca e un trend usor de adoptat. Stai departe de un look stralucitor din cap pana-n picioare si alege un singur element puternic, care sa puna in valoare intregul outfit. Stii ce mai poti sa faci? Sa te joci cu accesoriile, asa cum sunt pantofii si gentile, ca sa adaugi un aer luxos tinutelor de zi sau celor de seara. Alege, totodata, bijuterii simple, dar elegante, care aduc o nota de rafinament discret tinutei tale. Poti gasi o serie de obiecte vestimentare care sa te inspire, in categoria dedicata de pe Fashion Days.

Citește și:

Modern Femininity – Simplitate si feminitate

trenduri

Avand in prim plan eliminarea excesului, tendinta feminitatii moderne inseamna concentrarea pe functionalitate si simplitate. Si cam asa ne-am dori toate sa ne imbracam: simplu, in mod clar feminin, cu haine care au croieli curate si fara prea multe aplicatii si decoratiuni pe ele. Daca vrei sa adopti aceasta tendinta, investeste intr-o rochie tip furou, camasi albe, pantaloni tigareta sau palazzo, sacouri cambrate, fuste petrecute, saboti, pantofi clasici, cu varful usor ascutit sau cu bareta la spate si o geanta cu aspect sofisticat, dar clasic si minimalist, in acelasi timp. Pentru o nota moderna, vezi cateva recomandari Fashion Days.

Maritime Chic – Geometrie pentru sezonul estival

Fashion Days

Cine nu iubeste stralucirea sudului Frantei si impactul grafic pe care il dau imprimeurile maritime? Feminitatea predominanta din acest sezon de primavara/vara nu se limiteaza la dungi multicolore, alb-negre, verticale, orizontale, subtiri sau groase. Ne asteptam ca dungile sa apara pe costume, sacouri si jachete cu doua randuri de nasturi, tricotaje si trench-uri, dar si la imprimeuri originale inspirate de pasiunea pentru yachting. Poti gasi sute de produse si modele aici.

Citește și:

The New Romantic – Senzualitate si romantism

Fashion Days

Lenjeria iese din dormitor si pentru acest sezon de primavara-vara, intimitatea si rafinamentul sunt cuvinte cheie, iar dorinta de a lasa la vedere mai mult este prezenta peste tot. Asta inseamna ca poti purta piese care sa dezveleasca mai mult atat seara, cat si la birou. La birou? Exact, ascunzand sub sacoul office un top transparent si indraznet. Alege piese transparente sau care au volane, articole realizate din matase, satin si dantela, dar si piese cu imprimeu floral. Imbraca-te cu rochii provocatoare in nuante pastel sau impodobite cu volane, fuste lungi pana-n pamant si incalta-te cu sandale ori pantofi cu sau fara toc. Pentru combinatii perfecte, Fashion Days iti ofera o gama larga de outfit-uri ideale.

Sunset – Explozie solara de culori

Fashion Days

De la galben aprins la portocaliu, rosu ca focul si visiniu, paleta cromatica a noului sezon iti aprinde imaginatia si te face sa te gandesti imediat la plaje pustii, nisip fierbinte, piele atinsa de soarele vacantei si apusuri magice.

Aceasta tendinta nu este una care sa ne impuna reguli stricte, asa ca iti ofera o oarece flexibilitate. Cand alegi sa porti piese in aceste nuante solare (galben cu rosu, de exemplu), poti sa iesi in evidenta chiar si cu accesorii mai "domolite", eventual in culori inchise. Vezi recomandarile stilistilor Fashion Days pentru outfit-uri care te trimit cu gandul la plaja.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.