Setari Cookie-uri

REVVOLUTION este noul nume LIMITLESS

1.000 de participanti, o rata de succes de 95% si o comunitate unita.

comunicat de presa:

Povestea LIMITLESS Total Body Makeover a inceput in 2012, atunci cand Valentin Vasile, specialist in personal training si nutritie sportiva, a pus pe hartie primele schite ale unui program original de remodelare corporala care a ajutat pana in prezent peste 1.000 de persoane sa-si atinga obiectivele propuse si sa fie mai sanatoase si mai fericite. Astazi, echipa de specialisti in fitness, nutritie, psihonutritie si coaching a trecut la urmatorul nivel, devenind REVVOLUTION Powered by Valentin Vasile (www.revvolution.ro).

REVVOLUTION are la baza mii de ore de masuratori si planuri personalizate de nutritie si workout, antrenamente hiper-intense, seminarii croite dupa chipul si asemanarea fiecarui participant, precum si cele mai noi si performante tehnologii din lume la ora actuala. Rezultatul: un program cu o rata de succes de peste 95% si tot atatia participanti care si-au pus toata increderea in echipa si au lucrat cot la cot impreuna pentru a face ca obiectivele lor sa devina realitate.

Citește și:

„Reusesti sa fii tu si sa atingi cel mai bun nivel atunci cand simti ca esti printre ai tai, cand sustinerea lor totala te motiveaza si te ajuta sa treci prin bune si prin rele cu o energie de neoprit – aceasta este elementul unic al REVVOLUTION, care pune lucrurile in miscare”, spune Valentin Vasile, creatorul programului. „De aceea, sunt mandru de echipa noastra de specialisti – 19 oameni cu un profesionalism de exceptie, care sunt extrem de buni in tot ceea ce fac, fiind, totodata, persoane pozitive, cu pofta de viata si cu un simt al umorului extraordinar”, adauga el.

De-a lungul timpului, REVVOLUTION a fost si alegerea mai multor persoane publice din Romania, care au avut numai cuvinte de lauda pentru munca depusa impreuna.

In plus, transformarea inseamna un sediu nou de 800 mp, situat in centrul Bucurestilor (pe Strada Matei Millo, la numarul 9), cu un design si dotari la fel de dinamice precum atmosfera de la clase si cu o investitie totala de 200.000 Euro.

Citește și:

Unicitatea programul sta in imbinarea perfecta a elementelor cheie. Fiecare plan de nutritie personalizat se bazeaza pe masuratorile realizate cu analizatorul corporal TANITA, cel mai precis instrument de monitorizare a indicilor corporali. Este sustinut prin seminarii tematice de nutritie inteligenta, coaching pentru logistica meniului si consiliere de psihonutritie. Pe langa toate acestea, se desfasoara antrenamentele de grup asistate de FitLight Trainer™, tehnologia wireless de antrenament unica in Romania, considerata cel mai revolutionar sistem de training al momentului. Nicio sesiune de antrenament nu seamana cu o alta, intensitatea este dozata intotdeauna in functie de capacitatea de efort si de potentialul fiecarui participant, iar sesiunile indoor alterneaza cu cele outdoor. Si, pentru ca fiecare pas sa fie urmat corect, Valentin Vasile are pregatita pentru fiecare participant o sesiune completa de coaching si motivatie, sesiune care contribuie la atingerea eficienta a obiectivelor.

Citește și:

Alaturi de know-how si tehnologii de ultima generatie, REVVOLUTION inseamna o comunitate unita, in care membrii sunt extrem de conectati, in care discutiile face-to-face sau pe alte medii de comunicare sunt la ordinea zilei si in care participantii se sustin unii pe altii si se distreaza in mod autentic.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.