Setari Cookie-uri

Korean Beauty: Cu o tendinta inaintea tuturor in domeniul cosmeticii

Inspirati in continuare de ritualurile de infrumusetare din Asia, creatorii gamei Made In Sephora au elaborat, si in acest anotimp, un noian de produse de machiaj si de ingrijire foarte ingenioase! Pe de o parte, instrumente de tip cushion (in versiunile blush, iluminator sau ruj) care va fac din ce in se mai splendide. Pe de alta parte, masti care impregneaza cu activi binefacatori fiecare centimetru al pielii dvs. (din varful picioarelor pana in varful nasului).

Wonderful Cushion – Natural Glow Face Luminizer

Cum se poate intensifica stralucirea tenului fara a obtine un aspect de fata supraincarcata cu machiaj? Cum se poate obtine o stralucire naturala? Cum se poate reusi un machiaj care sa reziste timp indelungat? Iata produsul care raspunde tuturor acestor intrebari: acest iluminator cu aplicator buretel-pernuta integrat, care ilumineaza in cel mai natural mod posibil, zonele care „reflecta lumina”.

Wonderful Cushion – Matte lip cream

Fie ca va doriti un efect de degradeu al culorii buzelor, care sa dea impresia de „buze muscate”, sau ca va doriti buze intens colorate, perfect acoperite cu ruj, un singur produs va poate satisface dorinta: aceasta crema pentru buze cu finish mat pudrat, cu o textura delicata, incapsulata in aplicatorul sau buretel-pernuta, care lasa o senzatie inedita la aplicare. Iar in ceea ce priveste confortul? Acesta este garantat, datorita formulei sale imbogatite cu unt de Shea. Este solutia ideala pentru a obtine un look inedit, ultra-trendy.

Citește și:

Aloe Vera Hand Mask - Ultra Moisturizing & Beautifying

Cine nu si-ar dori maini hidratate si cuticule fine? Visam cu toatele la asta! Nu ne ramane decat sa le mentinem timp de un sfert de ora, timpul de actionare reglementar, in aceste manusi practice cu extract de Aloe Vera, usor si rapid de utilizat.

Avocado Hand Mask - Nourishing & Repairing

Punctul forte al acestei masti este puterea sa de reparare si hranire intensa. Dar aceasta nu face doar atat: odata aplicata, aceasta nu curge. Acest lucru este posibil multumita formulei sale cu care sunt imbibate aceste adorabile manusi.

Argan Hand Mask Anti-aging & Evenness

Daca mainile noastre se lasa tentate de aceasta masca cu ulei de argan, aceasta se datoreaza cu siguranta proprietatilor de anti-imbatranire si uniformizare ale formulei sale. Si se mai datoreaza si faptului ca manusile impregnate cu aceasta masca sunt foarte usor de utilizat si, odata ce ni le-am pus, ne permit sa ne miscam, sa ne imbracam, sa tastam la calculator si chiar si sa ne utilizam smartphone-ul, deoarece acestea sunt tactile!

Citește și:

    Charcoal nose strip Purifying & scrubbing

    Produsul „vedeta” din categoria produselor cu actiune detoxifianta este carbunele, datorita incredibilei sale capacitati de absorbtie si proprietatilor sale de purificare si de curatare. Are tot ce-i trebuie pentru a va scapa de punctele negre, pentru a purifica pielea, a destupa porii (datorati angoaselor) si a elimina excesul de sebum. A se lipi pe nas, o data pe saptamana.

    Almond Foot Mask Comforting & Repairing

    Doriti sa va dezmierdati picioarele obosite (si fragilizate de purtatul frenetic al tocurilor stiletto?) Cu aceste masti-sosete, picioarele dvs. vor fi hidratate si vor deveni catifelate in doar 20 de minute. Usor de incaltat, acestea se adapteaza tuturor marimilor si se ajusteaza datorita limbii adezive, pentru ca efectele lor binefacatoare sa se resimta in doar 20 de minute.

    Citește și:

      Lavender Mask Refreshing & Relaxing

      Daca va simtiti talpile picioarelor foarte incinse, oferiti-le o mica pauza racoritoare, gratie acestei masti revigorante si relaxante. Aceste masti sub forma de monodoze, practice si nomade, vor fi cu siguranta aliatul dvs. ideal pe perioada verii!

      Rose Lip Mask Moisturizing & Softening

      Adesea uitate, cand ne facem toaleta, buzele, au si ele dreptul la o masca personalizata. Aceasta masca cu extract de trandafir impregneaza in continuu, timp de 15 minute, aceasta zona fragila, avand un efect binefacator. Superba inventie!

      Shea Lip Mask Protecting & Repairing

      Pentru protectia maxima a buzelor dvs. utilizati de 2 pana la 3 ori pe saptamana aceasta masca cu proprietati protectoare si reparatoare. In doar 15 minute, buzele –si conturul acestora– sunt ingrijite, reparate si devin sublime!

      Sleeping mask

      Lasati o masca de fata sa-si faca efectul in timp ce dvs. va odihniti. Aplicati in strat fin o astfel de masca pe fata, seara si lasati-o sa vegheze asupra pielii dvs., noaptea, in timpul somnului. O excelenta idee! Nu ramane decat sa va alegeti cu ce masca doriti sa va petreceti noaptea: cu cea nutritiva cu avocado, cu masca anti-imperfectiuni cu ceai verde, cu efect matifiant, cu masca energizanta cu rodie, sau cu cea cu actiune detoxifianta cu alge, cu masca antirid cu orhidee, cu cea hidratanta cu lotus, cu cea pentru stralucire cu trandafir sau cea cu efect de uniformizare cu perle.

      Fiber eye mask

      Aceste patch-uri textile, nomade, care fac parte din ritualurile de infrumusetare de pura traditie asiatica, si care se adapteaza perfect conturului ochiului, au o eficacitate maxima intr-un timp foarte scurt. Doar 15 minute, si rezultatul este vizibil! Extractul de avocado are efect nutritiv, ceaiul verde destine, rodia are o actiune anti-oboseala, alga, o actiune detoxifianta, orhideea netezeste pielea, lotusul o hidrateaza, perlele ii uniformiza aspectul, iar trandafirul ii confera stralucire. Iata 8 extracte care va vor face cu ochiul.

      Second skin fiber face mask

      Din randul bunelor idei venite direct din Coreea fac parte aceste masti textile nomade, foarte cautate, confectionate dintr-un material textil ultra-fin, a caror croiala ia forma fetei, creeaza o impresie veritabila de o a doua piele si permite aplicarea omogena a produsului. Combinate cu formule de ingrijire concentrate, acestea asigura o eficacitate optima in 15 minute, pentru a raspunde celor 8 probleme specifice ale pielii. Iar in acest anotimp, trei noi formule isi fac aparitia in catalog: formula cu alge, cu avocado si cu orhidee. Nu le trebuie decat 15 minute pentru a actiona: extractul de ceai verde pentru purificarea pielii si absorbtia excesului de sebum, rodia pentru inlaturarea semnelor oboselii si pentru energie, lotusul pentru hidratare si relaxare, perlele pentru uniformizare, trandafirul pentru un efect emolient si pentru conferirea de luminozitate tenului. Extractul de avocado pentru hidratare si pentru efectul nutritiv, algele pentru actiunea detoxifianta si orhideea pentru netezirea pielii si pentru actiunea sa antirid. Toate acestea pentru a va putea adapta rutina toaletei dupa pofta inimii –in functie de dorintele schimbatoare ale fiecarui moment…

      Vizionare placuta


      Kudika
      27 Aprilie 2016
      Echipa Kudika

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.