Setari Cookie-uri

Korean Beauty: Cu o tendinta inaintea tuturor in domeniul cosmeticii

Inspirati in continuare de ritualurile de infrumusetare din Asia, creatorii gamei Made In Sephora au elaborat, si in acest anotimp, un noian de produse de machiaj si de ingrijire foarte ingenioase! Pe de o parte, instrumente de tip cushion (in versiunile blush, iluminator sau ruj) care va fac din ce in se mai splendide. Pe de alta parte, masti care impregneaza cu activi binefacatori fiecare centimetru al pielii dvs. (din varful picioarelor pana in varful nasului).

Wonderful Cushion – Natural Glow Face Luminizer

Cum se poate intensifica stralucirea tenului fara a obtine un aspect de fata supraincarcata cu machiaj? Cum se poate obtine o stralucire naturala? Cum se poate reusi un machiaj care sa reziste timp indelungat? Iata produsul care raspunde tuturor acestor intrebari: acest iluminator cu aplicator buretel-pernuta integrat, care ilumineaza in cel mai natural mod posibil, zonele care „reflecta lumina”.

Wonderful Cushion – Matte lip cream

Fie ca va doriti un efect de degradeu al culorii buzelor, care sa dea impresia de „buze muscate”, sau ca va doriti buze intens colorate, perfect acoperite cu ruj, un singur produs va poate satisface dorinta: aceasta crema pentru buze cu finish mat pudrat, cu o textura delicata, incapsulata in aplicatorul sau buretel-pernuta, care lasa o senzatie inedita la aplicare. Iar in ceea ce priveste confortul? Acesta este garantat, datorita formulei sale imbogatite cu unt de Shea. Este solutia ideala pentru a obtine un look inedit, ultra-trendy.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.