Setari Cookie-uri

Piele protejata si un bronz de invidiat: Gama Lancaster Suncare

Dezvoltate pentru femeile care cauta produse cu texturi inedite care ofera o protectie intensa, gama Lancaster Suncare introduce tehnologia Full Light Protection in 2016.

  • Tehnologia exclusiva cu Infrarosu, pentru a proteja pielea de filtrele UVA si UVB, de infrarosii, responsabile pentru scaderea elasticitatii si fermitatii pielii
  • Noul Complex de Activare a Bronzului (Tan Activator Complex - TAC) pentru un bronz uniform, mai rapid, mai intens
  • Agenti hidratanti pentru a proteja pielea de deshidratare, de uscaciune si de descuamare
  • Mai bine protejata, pielea ta este va fi mai frumoasa, va avea o stralucire minunata, vizibil luminoasa si de durata

Rezultatele testelor*

  • Absorbtie in piele (86%)
  • Piele mai fina (97%)
  • Bronzare mai rapida cu expunere redusa (95%)
  • Bonz mai intens (97%)

*testul a fost realizat in Spania/73 de femei (18/68 de ani) – au aplicat produsul in timp ce stateau la soare (o data la 2 ore, timp de 2 saptamani)
PRET RECOMANDAT: 135 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

Citește și:

Ulei bronzant pentru plaja SPF 30/ 50

Cu o experienta de peste 40 de ani in produse solare, Lancaster stie ca un bronz frumos este rezultatul direct al unei protectii de inalta calitate. Pionieri in cercetarea ADN-ului, expertii nostri au identificat rolul razelor infrarosii in procesul de imbatranire si impactul lor negativ asupra pielii si ADN-ului.
Uleiul satinat, pentru un bronz rapid, contine o formula unica ce combina:

  • Tehnologia exclusiva cu Infrarosu ce protejeaza pielea
  • Un nou activator de bronz (Tan Activator Complex - TAC) pentru un bronz perfect, mai rapid si mai pronuntat.
  • Complet protejata, pielea ta va avea un aspect mult mai placut. Bronzul tau va fi mai luminos, mai frumos si mai durabil

Rezultatele testelor*:

  • Absorbtie in piele (89%)
  • Stralucire imediata (98%)
  • Bronzare rapida fara a afecta sanatatea pielii (86%)
  • Bronz auriu (95%)
  • Textura placuta (96%)

*testul a fost realizat in Spania/57 de femei ( 18/69 de ani) – au aplicat produsul in timp ce stateau la soare (o data la 2 ore, timp de 2 saptamani)
PRET RECOMANDAT:135 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

Citește și:

Lotiune spray pentru plaja Sun Sport - aplicare pe pielea uda - SPF 15/ 30/ 50

Efect invizibil. Aplicare pe piele uda. Bronz sublim.

Apa, nisip sau surf... in vacanta iti doresti sa ramai activa chiar si cand e soare, cu o protectie solara ideala care tine pasul cu tine. Pentru a-ti salva timpul, Lancaster inventeaza Sun Sport, prima protectie solara cu efect invizibil care poate fi aplicata intr-un timp record chiar si pe pielea umeda, fara sa lase urme.

Noua gama de protectie solara Lancaster aduce o formula completa de protectie, aceasta fiind rezultatul a 40 de ani de expertiza solara unica. Cu protectie impotriva razelor infrarosii, UVB si UVA, multumita tehnologiei exclusive, noua formula iti protejeaza pielea si ADN-ul acesteia de efectele negative ale razelor solare. Acum poti indrazni sa te bronzezi in miscare, cu o protectie solara corespunzatoare.

Citește și:

PRET RECOMANDAT: 135 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

Lotiune crema pentru plaja SPF50 cu aplicare pe pielea uda - pentru copii

In vacanta, copiii petrec cel mai mult din timp in apa, iar tu ti-l petreci incercand sa ii dai cu crema pentru protectie solara. Lancaster a inventat protectia solara ideala pentru copii, ce poate fi aplicata intr-un timp record, chiar si pe pielea umeda, fara sa lase urme, pentru a le face mamelor viata mai usoara!

Aceasta noua generatie de produse Lancaster pentru protectie solara aduce in acelasi timp protectie completa, fiind rezultatul a 40 de ani de expertiza in acest domeniu. Cu protectie impotriva razelor UVA, UVB si infrarosii, gratie unei tehnologii exclusive, fereste pielea de efectele negative ale razelor soarelui.
Cu protectie ideala impotriva razelor soarelui, copiii tai se pot bucura la maxim de vacanta, iar tu vei putea sa te relaxezi.

Citește și:

PRET RECOMANDAT: 130 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

AFTER SUN CARE

Lotiune spray dupa plaja cu efect racoritor

Acest spray racoritor improspateaza si calmeaza pielea expusa la soare. Se aplica extrem de usor si rapid, iar efectul este ultra reconfortant.

Ai visat vreodata la un bronz auriu care sa reziste mult timp dupa ce te-ai intors de la mare? Acum poti prelungi bronzul cu pana la o luna cu noile produse Lancaster:

Un nou activator de bronz (Tan Activator Complex - TAC) pentru un bronz perfect, mai rapid si mai pronuntat. Melanina continua sa se elibereze si sa potenteze bronzul, chiar si cand pielea nu mai este expusa la soare

Formula hidratanta si calmanta ajuta in procesul natural de refacere a pielii si reduce riscul descuamarii, lasand pielea supla si matasoasa

Rezultatul: bronzul este mai intens, mai luminos si de durata

Citește și:

PRET RECOMANDAT: 146 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

Ulei pentru intensificarea bronzului

Un ulei satinat ce evidentiaza bronzul si ii confera o stralucire deosebita. Hidrateaza pielea in profunzime, lasand-o neteda si catifelata.

Rezultatele testelor*

  • Stralucire imediata (96%)
  • Piele mai fina, cu aspect satinat (93%)
  • Parfum placut (100%)
  • Prelungeste bronzul o luna dupa expunerea la soare (96%)

*testat timp de 6 saptamani pe consumatori care au stat 2 saptamani la soare, urmate de 4 saptamani fara expunere la soare. Testa pe 52 de femei(18/65ani/Spania/Iunie 2014)

PRET: 141 RON (disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

SUN BEAUTY – Ritual in doi pasi pentru un par sanatos

Spray protector pentru par Sun Beauty Hair

Spray-ul multi-protector pentru par protejeaza impotriva intensitatii extreme a soarelui, fiind potrivit pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru cel vopsit. Avand o textura hidratanta si nutritiva, ofera protectie maxima impotriva razelor UVA si UVB. Astfel, parul tau este protejat, hranit in profunzime, iar fumusetea ii este mentinuta pentru rezultate radiante si stralucitoare. Agita produsul si aplica-l direct pe parul uscat sau ud, inainte si in timpul expunerii la soare, insistand pe varfurile care sunt cele mai deteriorate.

Citește și:
  • Cearcănele, cauze, prevenire și remedii
  • Soluții blânde și eficiente pentru pielea fragilizată
  • O vară fără pete solare


PRET RECOMANDAT: 99 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

Ulei serum multi-reparator

Repara parul deteriorat! Poti obtine un par suplu si stralucitor intr-un minut, cu ajutorul ingredientelor-minune: ulei de argan ce hidrateaza si hraneste intens firul de par si uleiul de Inca inchi, cu proprietati reparatorii ce sigileaza cuticulele firelor de par. Mai mult, textura reparatoare alcatuita dintr-un mix specific de silicon ce protejeaza parul de efectele nocive ale soarelui, permite uleiului sa patrunda in structura firului de par. Serumul este potrivit pentru toate tipurile de par, iar beneficiile sunt uimitoare! Ingredientele au efecte imediate asupra parului, acesta ramanand suplu, stralucitor, fara a fi gras, iar firele despicate sunt reparate.

PRET RECOMANDAT: 99 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

LANCASTER – LE PARFUM SOLAIRE

Lancaster a capturat soarele intr-o sticla - aroma emblematica Lancaster Suncare intr-un parfum de vara senzual, insorit si feminin. O adevarata invitatie la vacanta, ce te invaluie subtil si ofera confort pielii, ca si cum ar fi incalzita de soare.

Parfumul se deschide cu un cocktail proaspat si spumant de aldehide invaluit intr-un buchet luminos de ulei esential de portocala, lacramioara si ylang ylang.

Notele de mijloc se compun din flori extrem de feminine, ce ofera o senzatie unica, precum atingerea unui voal cu aroma de scortisoara. Aroma florala, confortabila si pudrata releva o nota distinsa.


PRETURI RECOMANDATE:
Le Parfum Solaire EDT – 194 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)
Le Parfum Solaire – gel de dus si lotiune de corp – 52 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

„Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor), indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).”

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.