Setari Cookie-uri

Piele protejata si un bronz de invidiat: Gama Lancaster Suncare

Dezvoltate pentru femeile care cauta produse cu texturi inedite care ofera o protectie intensa, gama Lancaster Suncare introduce tehnologia Full Light Protection in 2016.

Apa, nisip sau surf... in vacanta iti doresti sa ramai activa chiar si cand e soare, cu o protectie solara ideala care tine pasul cu tine. Pentru a-ti salva timpul, Lancaster inventeaza Sun Sport, prima protectie solara cu efect invizibil care poate fi aplicata intr-un timp record chiar si pe pielea umeda, fara sa lase urme.

Noua gama de protectie solara Lancaster aduce o formula completa de protectie, aceasta fiind rezultatul a 40 de ani de expertiza solara unica. Cu protectie impotriva razelor infrarosii, UVB si UVA, multumita tehnologiei exclusive, noua formula iti protejeaza pielea si ADN-ul acesteia de efectele negative ale razelor solare. Acum poti indrazni sa te bronzezi in miscare, cu o protectie solara corespunzatoare.

PRET RECOMANDAT: 135 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

Lotiune crema pentru plaja SPF50 cu aplicare pe pielea uda - pentru copii

In vacanta, copiii petrec cel mai mult din timp in apa, iar tu ti-l petreci incercand sa ii dai cu crema pentru protectie solara. Lancaster a inventat protectia solara ideala pentru copii, ce poate fi aplicata intr-un timp record, chiar si pe pielea umeda, fara sa lase urme, pentru a le face mamelor viata mai usoara!

Citește și:

Aceasta noua generatie de produse Lancaster pentru protectie solara aduce in acelasi timp protectie completa, fiind rezultatul a 40 de ani de expertiza in acest domeniu. Cu protectie impotriva razelor UVA, UVB si infrarosii, gratie unei tehnologii exclusive, fereste pielea de efectele negative ale razelor soarelui.
Cu protectie ideala impotriva razelor soarelui, copiii tai se pot bucura la maxim de vacanta, iar tu vei putea sa te relaxezi.

PRET RECOMANDAT: 130 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.