Setari Cookie-uri

Piele protejata si un bronz de invidiat: Gama Lancaster Suncare

Dezvoltate pentru femeile care cauta produse cu texturi inedite care ofera o protectie intensa, gama Lancaster Suncare introduce tehnologia Full Light Protection in 2016.

AFTER SUN CARE

Lotiune spray dupa plaja cu efect racoritor

Acest spray racoritor improspateaza si calmeaza pielea expusa la soare. Se aplica extrem de usor si rapid, iar efectul este ultra reconfortant.

Ai visat vreodata la un bronz auriu care sa reziste mult timp dupa ce te-ai intors de la mare? Acum poti prelungi bronzul cu pana la o luna cu noile produse Lancaster:

Un nou activator de bronz (Tan Activator Complex - TAC) pentru un bronz perfect, mai rapid si mai pronuntat. Melanina continua sa se elibereze si sa potenteze bronzul, chiar si cand pielea nu mai este expusa la soare

Formula hidratanta si calmanta ajuta in procesul natural de refacere a pielii si reduce riscul descuamarii, lasand pielea supla si matasoasa

Rezultatul: bronzul este mai intens, mai luminos si de durata

PRET RECOMANDAT: 146 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

Citește și:

Ulei pentru intensificarea bronzului

Un ulei satinat ce evidentiaza bronzul si ii confera o stralucire deosebita. Hidrateaza pielea in profunzime, lasand-o neteda si catifelata.

Rezultatele testelor*

  • Stralucire imediata (96%)
  • Piele mai fina, cu aspect satinat (93%)
  • Parfum placut (100%)
  • Prelungeste bronzul o luna dupa expunerea la soare (96%)

*testat timp de 6 saptamani pe consumatori care au stat 2 saptamani la soare, urmate de 4 saptamani fara expunere la soare. Testa pe 52 de femei(18/65ani/Spania/Iunie 2014)

PRET: 141 RON (disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

SUN BEAUTY – Ritual in doi pasi pentru un par sanatos

Spray protector pentru par Sun Beauty Hair

Spray-ul multi-protector pentru par protejeaza impotriva intensitatii extreme a soarelui, fiind potrivit pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru cel vopsit. Avand o textura hidratanta si nutritiva, ofera protectie maxima impotriva razelor UVA si UVB. Astfel, parul tau este protejat, hranit in profunzime, iar fumusetea ii este mentinuta pentru rezultate radiante si stralucitoare. Agita produsul si aplica-l direct pe parul uscat sau ud, inainte si in timpul expunerii la soare, insistand pe varfurile care sunt cele mai deteriorate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.