Setari Cookie-uri

Piele protejata si un bronz de invidiat: Gama Lancaster Suncare

Dezvoltate pentru femeile care cauta produse cu texturi inedite care ofera o protectie intensa, gama Lancaster Suncare introduce tehnologia Full Light Protection in 2016.


PRET RECOMANDAT: 99 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

Ulei serum multi-reparator

Repara parul deteriorat! Poti obtine un par suplu si stralucitor intr-un minut, cu ajutorul ingredientelor-minune: ulei de argan ce hidrateaza si hraneste intens firul de par si uleiul de Inca inchi, cu proprietati reparatorii ce sigileaza cuticulele firelor de par. Mai mult, textura reparatoare alcatuita dintr-un mix specific de silicon ce protejeaza parul de efectele nocive ale soarelui, permite uleiului sa patrunda in structura firului de par. Serumul este potrivit pentru toate tipurile de par, iar beneficiile sunt uimitoare! Ingredientele au efecte imediate asupra parului, acesta ramanand suplu, stralucitor, fara a fi gras, iar firele despicate sunt reparate.

PRET RECOMANDAT: 99 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

Citește și:

LANCASTER – LE PARFUM SOLAIRE

Lancaster a capturat soarele intr-o sticla - aroma emblematica Lancaster Suncare intr-un parfum de vara senzual, insorit si feminin. O adevarata invitatie la vacanta, ce te invaluie subtil si ofera confort pielii, ca si cum ar fi incalzita de soare.

Parfumul se deschide cu un cocktail proaspat si spumant de aldehide invaluit intr-un buchet luminos de ulei esential de portocala, lacramioara si ylang ylang.

Notele de mijloc se compun din flori extrem de feminine, ce ofera o senzatie unica, precum atingerea unui voal cu aroma de scortisoara. Aroma florala, confortabila si pudrata releva o nota distinsa.


PRETURI RECOMANDATE:
Le Parfum Solaire EDT – 194 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)
Le Parfum Solaire – gel de dus si lotiune de corp – 52 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

Citește și:

„Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor), indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).”

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.