Setari Cookie-uri

Ingrijire cu oxigen activ

Oxigenul - il respiram tot timpul, fara a fi constienti de asta. Si totusi, uneori uitam cat de important este cu adevarat.

Oxigenul - il respiram tot timpul, fara a fi constienti de asta. Si totusi, uneori uitam cat de important este cu adevarat. Oxigenul este cea mai mare resursa naturala de energie - mentine trupul, mintea si sufletul pregatite sa faca fata ritmului agitat al vietii.

Deja o tendinta globala, cercetarile calitative legate de oxigen au condus la concluzii importante precum faptul ca infuziile de oxigen pentru perioade scurte de timp au un efect pozitiv asupra dezvoltarii celulelor sau faptul ca produsele pe baza de oxigen stimuleaza regenerarea pielii si productia de celule tinere si sanatoase.

Inhalarea de oxigen concentrat si activ din punct de vedere biologic creste vitalitatea, energia si vigoarea, ofera o stare fizica generala de bine, da o senzatie de tinerete si de fermitate a pielii pentru un ten mai neted si catifelata.

Tenul este supus zilnic agresiunilor multiple ale factorilor de mediu. Pentru a mentine sanatatea pielii si pentru a preveni imbatranirea prematura a tenului este esential un surplus zilnic de oxigen suficient pentru ca celulele sa se poat regenera.

NIVEA Visage Oxigen Power imbunatateste regenerarea pielii datorita formulei cu oxigen pur. Prin incorporarea si stabilizarea oxigenului pur in emulsiile destinate ingrijirii tenului, NIVEA introduce un nou concept de ingredient activ in ingrijirea tenului.

Expertii Laboratoarelor NIVEA au descoperit ca oxigenul are un efect instantaneu de regenerare a celulelor pielii. Gama NIVEA Visage Oxygen Power cuprinde un Gel de Curatare, o Crema de Zi si o Crema de noapte. Formula cu 15% oxigen pur din crema de zi si cea de noapte activeaza metabolismul pielii, din interior, dandu-i un aspect luminos.

- Noua NIVEA VISAGE Oxygen Power crema de zi cu oxigen, dezvaluie un ten sanatos, revitalizat pe toata durata zilei. Formula cu 15 % oxigen pur lasa tenul sa respire din nou si-l face mai rezistent in combaterea factorilor de stres. Tenul este mai bine oxigenat din interior, are un aspect improspatat, stralucitor si plin de vitalitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.