Setari Cookie-uri

Solutia care te ajuta sa slabesti usor, fara sa te-nfometezi

Exista un tratament care ingheata tesutul adipos, iar tu iti recapeti rapid silueta mult dorita.

slabit

Cea mai simpla modalitate de a scapa de colaceii de grasime nu este sa te-nfometezi, ci sa optezi pentru o solutie care ajuta la eliminarea depozitelor de grasime in mod natural. Daca pana acum nu ai gasit aceasta modalitate, afla ca exista un tratament care ingheata tesutul adipos, iar tu iti recapeti rapid silueta mult dorita.

Cu ajutorul tratamentului de criolipoliza CoolTech poti slabi fara durere, intr-un timp relativ scurt, prin inghetarea celulelor adipoase si eliminarea lor prin intermediul sistemului limfatic. Studiile arata ca in jur de 50% din tesutul adipos care a fost supus procedurii de criolipoliza este distrus definitiv dintr-o singura sedinta, iar cele mai multe persoane incep sa vada rezultatele chiar din prima saptamana.

In ce consta tratamentul?

Acest tratament non-invaziv si fara durere foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesului si fibrele de colagen sunt protejate.

Citește și:

Dupa tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic. In timpul tratamentului, tesutul adipos este racit pana la - 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita pe durata procedurii.

De retinut!

Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 60 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

Zone care pot fi tratate: abdomen; fese; genunchi; solduri; coapse si picioare.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.