Setari Cookie-uri

Programul de sport si alimentatie BecomeFit Corporate aduce sala de fitness direct in birourile corporatistilor

Multiplul campion european la gimnastica aerobica Florin Neby a pus la punct programul BecomeFit Corporate, un concept gandit special pentru mediul corporatist.

comunicat de presa

fitness

Multiplul campion european la gimnastica aerobica Florin Neby (29 de ani) a pus la punct programul BecomeFit Corporate, un concept gandit special pentru mediul corporatist, ce imbina eficient elementele de antrenament si nutritie cu cele de consiliere. Este un program lunar de antrenament, evaluare fizica si consultanta, coaching, dar si un plan alimentar adaptat pe nevoile si preferinte individuale.

"BecomeFit Corporate va pastra aceleasi componente cheie ca BecomeFit, primul nostru astfel de program, lansat in 2012 si care se bucura de rezultate sustinute si peste 1000 de oameni mai sanatosi si multumiti de sine. Programul pentru corporatisti are beneficii multiple, pe mai multe directii, rezultatele fiind vizibile atat la nivel personal, cat si la nivel de grup si in organizatie. In cazul angajatului: o stare fizica si psihica mai buna, un tonus fizic si focus mai bun, mai multa incredere in sine, un nivel ridicat de motivare si concentrare si echilibru intre viata personala si cea profesionala. Iar din punctul de vedere al organizatiei: atragerea si retentia mai buna a angajatiilor, eficienta sporita a acestora, reducerea absenteeismului, un mediu mai putin stresant si mult mai placut per total. BecomeFit Corporate are un potential extraordinar, este usor de scalat si replicat intr-un numar mare de companii. Scopul nostru este ca acest program sa fie regastit pe viitor in tot mai multe organizatii.Ne dorim sa imbunatatim sanatatea angajatilor si eficienta lor la job, iar scopul nostru este sa devenim partenerul companiilor in demersul acestora de a ii ajuta pe angajati sa aiba un stil de viata echilibrat si sanatos. Stim din experienta, ca oricat de motivati ar fi angajatii sa includa in programul lor zilnic o activitate sportiva, acest lucru poate fi dificil, iar atunci cand nu reusesc sa ajunga la sala simt ca nu au facut “ce trebuie”. Ne dorim sa venim in intampinarea motivatiei lor si sa “aducem sala la job”, mai exact sa aducem un program complex si complet de fitness, bazat pe rezultate, in cadrul organizatiilor din care fac parte. Astfel le va fi mult mai usor sa faca miscare, fara stresul traficului la orele de varf sau fara a pierde mult timp departe de cei dragi.", a explicat Florin Neby

Citește și:

Romanii sunt pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste activitatiile sportive, explica Alina Stefan, director comercial in cadrul Neby Fitness:

Este loc in industria fitnessului din Romania pentru un astfel de proiect? S-a facut un studiu de piata inaintea lansarii proiectului?

Din pacate, piata de fitness in Romania este inca foarte segmentata. Prin urmare, datele nu sunt inca relevante pentru un studiu concludent pentru intrega piata de fitness. In ultima perioada, s-au facut diferite analize pe date publice, iar concluziile sunt asemanatoare: romanii sunt pe ultimul loc din Europa in ceea ce priveste activitatiile sportive in general, desi stilul de viata este unul stresant, iar calitatea alimentatiei fiind una precara.

De unde a pornit initiativa voastra de aduce programul BecomeFit in marile companii?

Motivul pentru care BecomeFit Corporate a luat nastere este pentru ca tot mai multe persoane din mediul corporate veneau la programele din sali stresati si cu diferite anxietati dupa orele de serviciu.

Citește și:

Care este valoarea investitei pe care o companie ar avea-o de facut pentru a implementa proiectul BecomeFit Corporate?

In functie de nivelul si modalitatea in care compania doreste sa se implice in a facilita angajatilor un astfel de beneficiu, investitiile pot varia. Mai exact, ne dorim ca programul sa fie adoptat de catre organizatii ca demers intern in a imbunatati starea de sanatate si eficienta angajatilor la job, prin urmare un tip de implicare poate fi acela de a include programul BecomeFit, in programul saptamanal de lucru al angajatilor. De exemplum se pot acorda cateva ore din programul de lucru miscarii si sportului, iar BecomeFit sa deruleze antrenamente in cadrul companiei. O alta modalitate de implicare poate fi de natura financiara si anume, compania poate subventiona integral sau partial programul BecomeFit pentru angajati. Mai mult ca orice, dorim ca tot mai multe companii sa comunice intern importanta unui stil de viata sanatos si echilibrat pe care il pot dobandi prin intermediul nostru.

Citește și:

fitness

Acest proiect este destinat doar marilor companii sau si firmelor mai mici? Exista un numar impus de participanti?

Programul BecomeFit este destinat atat companiilor mari, cat si celor mici, numarul minim de angajati inscrisi de care avem nevoie pentru a putea derula programul in cadrul companiei este de 10 persoane.

Va inlocui BecomeFit abonamentele la salile de fitness?

Nu, noi incurajam vizitele la salile de fitness si miscarea in general, insa stim ca motivul pentru care oamenii nu ajung la sala nu este lipsa motivatiei, ci mai degraba cea a timpului. BecomeFit nu este doar un program extrem de eficient, bazat pe rezultate, ci este mult mai usor de urmat deoarece el se va derula in spatiile mari, mai putin folosite din companii, in sali de sedinte sau conferinte. BecomeFit nu exclude sau descurajeaza mersul la sala, ci mai degraba este o varianta menita sa vina in completare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.