Setari Cookie-uri

Scoala Gheiselor cu Elena Cucicovschi

La Scoala gheiselor, invatam tot ce faceau femeile pe vremuri Avem o alta realitate a puterii feminine decat femeia simpla- invatam sa traim un stil de viata aparte, misterios si magic.

comunicat de presa

scoala gheiselor

"Scoala gheiselor" este un proiect on line, format din cinci webinarii care are menire sa te transforme total. Este cel mai apreciat program dintre toate proiectele din cadrul evenimentelor " Arta de a fi femeie". Metoda care te ajuta sa iti arati afectiunea fata de sot, iubit sau oricare barbat. Sa fim sincere acum, cat e de important sa stii ca esti cea mai distinsa femeie din viata lui...

Stiati ca la o femeie, intensitatea contractiilor a musculaturii intime este egala cu zece unitati, dar la gheisa japoneza – 180 unitati?

Nu e de mirare de ce barbatii sunt innebuniti dupa femeile care stiu sa se foloseasca de puterea muschilor iubirii, pentru ca o astfel de femeie stie sa ofere placere nemarginita. Mai multe detalii la subiect gasesti aici: https://elenacucicovschi.blogspot.be/#!/2016/07/muschii-iubirii-femeia-fatala.html

Citește și:

La "Scoala gheiselor", invatam tot ce faceau femeile pe vremuri( in linkul de mai sus). Avem o alta realitate a puterii feminine decat femeia simpla- invatam sa traim un stil de viata aparte, misterios si magic.
Aceasta metodologie iti amplifica foarte mult energia sexuala, in general energia si pofta de viata. Simti ca ai grija de tine si de sanatatea ta intr-un mod special, ceea ce-ti dezvolta stima de sine. Vrei sa fii frumoasa, vrei sa ai mai multa grija de tine, incepi sa te iubesti pentru ca te concentrezi asupra centrului tau energetic in fiecare zi. Esti constienta ca poate, dintre o mie de femeie, tu una singura folosesti metodele gheiselor. In orient se spunea ca muschii intimi sunt a doua inima a femeii.

"Scoala gheiselor" incepe cu un workshop introductiv unde aflam ce inseamna muschii iubirii, cum functioneaza, ce importanta au pentru sanatatea si frumusetea femeii, fiziologia femeii, fiziologia barbatului, cum oferim placere nemarginita partenerului, invatam gimnastica in sine, o practicam si la final insusim cateva tehnici si pozitii pentru a-l uimi din prima sedinta. Dupa ce am lamurit toate aceste lucruri impreuna, fiecare participanta ia o decizie: ii place- nu-i place, merita - nu merita, vrea sa fie cea mai deosebita femeie din viata lui - sau nu.

Citește și:

Apoi, urmeaza patru webinarii. De ce webinarii?

Pentru ca avem nevoie sa lucram cu anumite dispozitive pe care le comandam de la Moscova. Aici amintim de Academia de Feminitate, unde cu doctori in stiinta energiilor feminine am invatat sa fiu femeie. Mai exact “ouale de nefrit” si simulatorul pentru muschii intimi in forma de para. Fiecare lucreaza acasa, in fata oglinzii pentru confortul personal. Eu va ghidez, raspund la intrebarile care au aparut pe moment in urma practicilor.
Ouale de nefrit

De obicei, pentru a stapani capacitatea de a lucra cu muschii intimi se folosesc trei oua, marimi diferite: mare, mediu,mic.

- oul mare se foloseste la antrenamente pentru a mentine oul cu muschii, a contracta, a ejecta.
- oul mediu este foarte potrivit pentru a-l muta in interior si a sustine greutati cu ajutorul muschilor vaginali
- oul mic se foloseste pentru instruirea femeilor care au ajuns la performanta maxima. Astea deja sunt asa - numitele "trucuri intime".

Citește și:

Pentru inceputul antrenamentelor este recomandat oul mare. Mai tarziu, cand muschii devin mai elastci si ingusti, treptat trecem la marimea mai mica.

Se recomanda introducerea oului pe o perioada maxim de 40 de minute. Chiar este indicat sa incepeti doar cu 10 minute zilnic. Antrenamentul de 40 de minute este suficient pentru a mentine muschii zonei intime tonifiati zi de zi. In timpul menstruatiei facem o pauza.

De fiecare data, inainte de a introduce oul, spalati-l cu apa calda si sapun. Dupa antrenament se recomanda sa-l spalati imediat si sa-l tineti in apa cu sare pentru cateva ore. ( o lingura mare de sare la un pahar cu apa).

Inainte de a incepe antrenamentul, tineti oul in mana cateva minute,pentru a-l incalziti la temperatura corpului. Se introduce oul la fel ca un tampon, doar ca tineti corpul un pic aplecat in fata. ( ata ramane in exterior). Cel mai simpu exercitiu este de a introduce oul si a-l mentine cu muschii timp de 40 de minute. In timpul asta e bine sa va miscati. Recomand dimineata, cand va treziti, primul lucru sa introduceti oul. La webinare aflati o multime de tehnici, exercitii, secrete de a lucra cu oule de nefrit, pentru dezvoltarea musculaturii intime. Cu ajutorul acestor tehnici, mentinem sanatatea noastra intima ca la 17 ani.

Citește și:

Para vaginala

Para vaginala se foloseste pentru a ridica sensibilitatea si orgasmicitatea si anume mareste sensibilitatea peretilor vaginali. Pentru asta introduceti o para in vagin cu partea alba in fata si a doua para ramane in exterior. Cu acest simulator se efectueaza diverse exercitii active pentru ca perele se "rasune" si sa vibreze ( prin atingere una de alta).
Regulile de igienizare sunt la fel de importante. Aici se mai recomanda folosirea lubrifiantului pe baza de apa.

Exercitiile cele mai simple ar fi sa introduceti dispozitivul, lasand siretul in exterior. Urmariti ca muschii abdomenului, picioarelor si soldurilor sa-i tineti relaxati in timpul antrenamentului. Respiratia lenta si foarte imortant sa n-o tineti. Respiram pe gura(respiratia feminina). Timp de 10 minute contractam si relaxam muschii pelvieni. Apoi faceti 10 contractii instantanee si relaxati(10 minute). Timpul antrenamentului-20 minute si eliminam bilele.
Nu se recomanda utilizarea acestora in timpul sarcinii si 8 saptamani dupa nastere. Bilele nu se folosesc in timpul menstruatiei si infectiilor vaginale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.