Bucuresti, 18 aprilie 2008: Florin Grozea si Mihai Sturzu anunta oficial numele noii componente a formatiei Hi-Q: Anya. Cu o experienta de 6 ani in domeniul showbiz-ului, Anya este noua membra Hi-Q.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Frumoasa solista este din Sibiu, are 22 de ani si detine in portofoliu peste 500 de concerte live. De mic copil a urmat cursuri de canto, lansandu-se mai tarziu pe scena muzicala din Sibiu.

Datorita talentului si ambitiei de care a dat dovada in toti acesti ani, Anya a devenit, incepand cu 2006, un proiect al MOF Records, casa de productie a lui Florin si Mihai.

Studenta in ultimul an la ASE, ea se descrie ca fiind o persoana activa, pozitiva, infipta si careia ii place sa aduca bucurie celor din jurul ei.

“Sunt foarte bucuroasa ca fac parte din Hi-Q, trupa pe care o admir de atatia ani. Sunt convinsa ca imi voi aduce aportul la succesul celei mai populare trupe pop romanesti”, a declarat Anya.

“Am impresia ca toata lumea din jurul ei o iubeste”, a declarat Florin Grozea, unul dintre fondatorii trupei.

Ii plac vacantele in strainatate, printre locurile preferate numarandu-se Heide Park din Germania.

Trupa Hi-Q a filmat ieri primul videoclip in noua formula, pentru cel mai recent single “Asa-s prietenii”, piesa care deja se bucura de succes in randul fanilor care au accesat site-ul trupei. O mare parte a noului clip a fost filmata intr-un autobuz care a purtat echipa de la filmare si membrii trupei de la Bucuresti pana la Valenii de Munte. Noul videoclip va fi difuzat in circa o luna de catre pricipalele posturi TV din Romania.

Despre Hi-Q

Cea mai populara formatie pop romaneasca a luat nastere in 1996, la Brasov. Pana in prezent, Hi-Q a lansat pe piata 7 albume, 16 videoclipuri, obtinand mai multe premii muzicale si nominalizari importante. Ultimul album al trupei se numeste Best of – Acustic “De 10 ani vamultumim!” prin care Hi-Q multumeste publicului pentru cei 10 ani de sustinere. Incepand cu anul 2007, Hi-Q trece la un nou nivel in cariera muzicala, avand un band de 6 instrumentisti, cu ajutorul carora interpreteaza LIVE in toate concertele. Numarul estimat de albume Hi-Q vandute este de 300.000.

FOTO: Transformarile vedetelor romanesti. Cum erau si cum au ajuns?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: