Anya se alatura formatiei Hi-Q

Anya se alatura formatiei Hi-Q
Kudika
18 Aprilie 2008

Bucuresti, 18 aprilie 2008: Florin Grozea si Mihai Sturzu anunta oficial numele noii componente a formatiei Hi-Q: Anya. Cu o experienta de 6 ani in domeniul showbiz-ului, Anya este noua membra Hi-Q.

Bucuresti, 18 aprilie 2008: Florin Grozea si Mihai Sturzu anunta oficial numele noii componente a formatiei Hi-Q: Anya. Cu o experienta de 6 ani in domeniul showbiz-ului, Anya este noua membra Hi-Q.

Frumoasa solista este din Sibiu, are 22 de ani si detine in portofoliu peste 500 de concerte live. De mic copil a urmat cursuri de canto, lansandu-se mai tarziu pe scena muzicala din Sibiu.

Datorita talentului si ambitiei de care a dat dovada in toti acesti ani, Anya a devenit, incepand cu 2006, un proiect al MOF Records, casa de productie a lui Florin si Mihai.

Studenta in ultimul an la ASE, ea se descrie ca fiind o persoana activa, pozitiva, infipta si careia ii place sa aduca bucurie celor din jurul ei.

“Sunt foarte bucuroasa ca fac parte din Hi-Q, trupa pe care o admir de atatia ani. Sunt convinsa ca imi voi aduce aportul la succesul celei mai populare trupe pop romanesti”, a declarat Anya.

“Am impresia ca toata lumea din jurul ei o iubeste”, a declarat Florin Grozea, unul dintre fondatorii trupei.

Ii plac vacantele in strainatate, printre locurile preferate numarandu-se Heide Park din Germania.

Trupa Hi-Q a filmat ieri primul videoclip in noua formula, pentru cel mai recent single “Asa-s prietenii”, piesa care deja se bucura de succes in randul fanilor care au accesat site-ul trupei. O mare parte a noului clip a fost filmata intr-un autobuz care a purtat echipa de la filmare si membrii trupei de la Bucuresti pana la Valenii de Munte. Noul videoclip va fi difuzat in circa o luna de catre pricipalele posturi TV din Romania.

Despre Hi-Q

Cea mai populara formatie pop romaneasca a luat nastere in 1996, la Brasov. Pana in prezent, Hi-Q a lansat pe piata 7 albume, 16 videoclipuri, obtinand mai multe premii muzicale si nominalizari importante. Ultimul album al trupei se numeste Best of – Acustic “De 10 ani vamultumim!” prin care Hi-Q multumeste publicului pentru cei 10 ani de sustinere. Incepand cu anul 2007, Hi-Q trece la un nou nivel in cariera muzicala, avand un band de 6 instrumentisti, cu ajutorul carora interpreteaza LIVE in toate concertele. Numarul estimat de albume Hi-Q vandute este de 300.000.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: