Cel mai mare producator de guma de mestecat la nivel mondial si lider pe piata de dulciuri din Romania, a lansat Orbit Professional Mints, ce reprezinta o mare inovatie: bomboane mentolate cu beneficiu de curatare a gurii si a limbii.

Secrete de frumusete: apa micelara

orbitOrbit Professional Mints sunt singurele bomboane mentolate fara zahar care ofera un beneficiu de ingrijire orala zilnica: având suprafata striata si o formula speciala cu microgranule, Orbit Professional Mints curata cu delicatete gura si limba.

orbitNoile produse se adreseaza persoanelor interesate de mentinerea igienei orale “on the go”, fiind un element complementar in cadrul rutinei de ingrijire orala zilnica. De asemenea, Orbit Professional Mints ajuta la stimularea secretiei de saliva si echilibreaza nivelul PH-ului din gura.

Orbit Professional Mints este disponibil in doua arome mentolate: Classic (cu aroma puternica de menta) si Orange (cu aroma de portocala si menta). Acestea sunt ambalate in pachete tip handy pack, fiecare continând 18 bomboane.

Beauty tricks: pregateste-ti tenul pentru sezonul rece
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: